Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται οι προκλήσεις στην Βόρειο Ήπειρο: Αλβανοί εισέβαλαν σε σπίτι Χειμαρριώτη και κατέβασαν την Ελληνική Σημαία! BINTEO

Συνεχίζονται οι προκλήσεις στην Βόρειο Ήπειρο: Αλβανοί εισέβαλαν σε σπίτι Χειμαρριώτη και κατέβασαν την Ελληνική Σημαία! BINTEO

Πατώντας για πολλοστή φορά στην πλήρη ανυπαρξία του Ελληνικού(;) κράτους σε θέματα υπεράσπισης των Βορειοηπειρωτών, οι αλβανοί προκαλούν και πάλι.

Αυτή την φορά στην Χειμάρρα, όπου αλβανοί παρακρατικοί εισέβαλαν στο σπίτι Χειμαρριώτη προκειμένου να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία! Αλβανικές ιστοσελίδες είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, γράφοντας ότι «η Ελληνική Σημαία κυματίζει στο κέντρο της Χειμάρρας».

Μάλιστα, η προκλητική αυτή ενέργεια των αλβανών έρχεται λίγο μετά την συμπλήρωση 71 ετών από την ημέρα εκείνη (2 Δεκεμβρίου) που οι Έλληνες της Χειμάρρας απείχαν από το στημένο δημοψήφισμα του Ενβέρ Χότζα, με αποτέλεσμα εκτός από τις εκτελέσεις, τις φυλακίσεις και τις εξορίες των κατοίκων τηςνα θεωρηθεί από τότε μη μειονοτική περιοχή, ως «τιμωρία» των Χειμαρριωτών για την διατράνωση της Ελληνικότητάς τους.

Ακόμα και σήμερα η Αλβανία δεν δέχεται ότι οι Χειμαρριώτες είναι Ελληνικής καταγωγής, αλλά τους χαρακτηρίζει ως «δίγλωσσους αλβανούς». Ως εκ τούτου, είναι αναμενόμενες οι ενέργειες παρακρατικών κύκλων της Αλβανίας να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό της Χειμάρρας.

Όπως, δυστυχώς, είναι αναμενόμενη και η, σε μόνιμο βαθμό πια, αδράνεια και σιωπή των εκάστοτε Ελληνικών(;) κυβερνήσεων στις συνεχείς προκλήσεις των αλβανών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizontai-oi-albanikes-proklhseis.-katebasan-thn-ellhnikh-shmaia-apo-sp#ixzz4Rz2G5IIm

Exit mobile version