Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτική δράση από το Μέτωπο Νεολαίας – Φωτορεπορτάζ

Ενημερωτική δράση από το Μέτωπο Νεολαίας - Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016, το Μέτωπο Νεολαίας πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη δράση, με ενημερωτικό χαρακτήρα, στο σταθμό του μετρό Κατεχάκη και στους κεντρικότερους δρόμους της περιοχής.

Εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» διανεμήθηκαν σε διερχόμενους πολίτες και οδηγούς οχημάτων, με το υλικό να εξαντλείται μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.

Για ακόμη μια φορά, η αποδοχή του κόσμου απέναντι στους νέους και τις νέες του Εθνικιστικού Κινήματος υπήρξε θερμότατη και ενθουσιώδης, γεγονός που καταδεικνύει ότι την στιγμή που το διεφθαρμένο και προδοτικό σύστημα απαξιώνεται όλο και περισσότερο στην συνείδηση του ελληνικού λαού, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική ελπίδα για την σωτηρία της Πατρίδος και την ανάκαμψη του εθνικού φρονήματος του λαού μας.

Το Μέτωπο Νεολαίας, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος στον τιτάνιο αγώνα που διεξάγει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, δεν παύει στιγμή να μάχεται για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της χώρας από τα δεσμά των πάσης φύσεως ανθελλήνων που την επιβουλεύονται, επιθυμώντας την διάλυση της. Ενάντια στο καθεστώς της σιωπής  και της τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί εναντίον μας, αντιστεκόμαστε σθεναρά στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, με σιδηρά θέληση και φλογερή πίστη.

Με φρόνημα άκαμπτο και πνεύμα μαχητικό όσο ποτέ άλλοτε, συνεχίζουμε να πράττουμε το καθήκον μας ακάθεκτοι, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι η τελική νίκη θα είναι δική μας!

antepithesi.gr 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/metwpo-neolaias#ixzz4S3Dh8YPE

Exit mobile version