Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης παραμένει στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη

Ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης παραμένει στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο κατηγορούμενος για παιδεραστία «πρώην» στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν έχει απομακρυνθεί από το πλευρό του, αλλά αντιθέτως συνεχίζει να τον συμβουλεύει. 

Ενδεικτικό είναι (ένα ακόμη) δημοσίευμα του εκδότη της εφημερίδας “Παραπολιτικά” Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος στην προσωπική του στήλη γράφει τα εξής: «Το πιο δυνατό δίδυμο στον σκληρό πυρήνα των συνεργατών του Μητσοτάκη συγκροτείται από τους Τάκη Θεοδωρικάκο και Νίκο Γεωργιάδη». 

Είναι η πολλοστή φορά που διαβάζουμε στην συγκεκριμένη εφημερίδα (η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα εσωτερικά της ΝΔ) ότι ο υπερασπιζόμενος για τα σιχαμερά «γούστα» του από την Άντα Ψαρά αποτελεί τον πιο στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη.

Και το ερώτημα το οποίο για μια ακόμη φορά τίθεται, είναι το εξής: Αν ισχύουν τα γραφόμενα των “Παραπολιτικών”, τότε γιατί γίνεται εν κρυπτώ αυτή η συνεργασία του Μητσοτάκη με τον Γεωργιάδη; Αν η ΝΔ πιστεύει στην αθωότητα αυτού του φιλελεύθερου εθνομηδενιστή θα έπρεπε είτε να τον στηρίξει ευθέως, είτε να πει η ίδια ότι μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση  δεν μπορεί να έχει σχέση με τη ΝΔ. Αντιθέτως, αν τον θεωρεί ένοχο θα έπρεπε αυτή να έχει φροντίσει εξαρχής να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το κόμμα.

Το γεγονός, όμως, είναι ότι ο ίδιος ο Γεωργιάδης φρόντισε να πει ότι σταματάει να παρέχει τις υπηρεσίες του στη ΝΔ. Και λέμε επίσημα, γιατί ανεπίσημα όλα δείχνουν ότι ο κατηγορούμενος ως διεστραμμένος καταστροφέας ανήλικων Γεωργιάδης συνεχίζει να «δίνει τα φώτα του» στον αρχηγό της ΝΔ. Νέα Δημοκρατία, όπως λέμε… Νέα Παιδεραστία;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parapolitika-o-nikos-gewrgiadhs-einai-o-pio-stenos-sunergaths-tou-mhtsotakh#ixzz4S3FLZ09S

Exit mobile version