Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εθνομηδενιστής Τζέφρυ δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον “σουλτάνο” Ερντογάν Διαβάστε περισσότε

Ο εθνομηδενιστής Τζέφρυ δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον “σουλτάνο” Ερντογάν

Είναι ευρέως γνωστό ότι το επίπεδο του IQ που διαθέτει έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμών – χλευασμών, συγκρινόμενο με αυτά των Άβερελ Ντάλτον, Φόρεστ Γκαμπ και Ραν Ταν Πλαν. Το γεγονός, μάλιστα, ότι έχοντας τέτοια διανοητικά «προσόντα» διετέλεσε πρωθυπουργός της Χώρας δημιουργεί διαφόρων ειδών συνειρμούς για το επίπεδο της αξιοκρατίας και της αριστείας σ’ αυτή την Χώρα.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιωργάκη (Τζέφρυ) Παπανδρέου, ο οποίος ποτέ στην ζωή του δεν κατάφερε να γίνει Γιώργος. Αυτός ο εθνικός καταστροφέας, ο έχων κατά το ¼ ελληνική καταγωγή και κατά 0% Εθνική συνείδηση, ο φανατικός οπαδός των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, ο εισαγωγέας της Χώρας στα καταστροφικά Μνημόνια, δείχνει για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, μην έχοντας την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.

Σε μια περίοδο που ο Ταγίπ Ερντογάν έχει ξεσαλώσει, όπως και άλλοι τούρκοι πολιτικοί, αμφισβητώντας την Συνθήκη της Λωζάννης και διεκδικώντας νησιά στο Αιγαίο, ο πρώην πρωθυπουργός θεώρησε σωστό να εμφανιστεί στο πλευρό του «σουλτάνου» το Σαββατοκύριακο (έπειτα από συνεννόηση με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως επεσήμαναν συνεργάτες του Τζέφρυ), και μάλιστα έκοψε μαζί του κορδέλα εγκαινίων στην Καισάρεια έχοντας δίπλα του τον φιλότουρκο Γερμανό σοσιαλιστή Σρέντερ.

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου, χωρίς να συναισθάνεται το μέγεθος του ατοπήματός του (κυρίως σε επίπεδο συμβολισμών), έσπευσε να… διαφημίσει την κοινή παρουσία του με τον Ερντογάν εκδίδοντας σχετικό δελτίο Τύπου, που συνοδευόταν από τις σχετικές φωτογραφίες. Στο κείμενο ο Τζέφρυ επικαλείται, μάλιστα, την φθηνή και θλιβερή διπλωματία του… ζεϊμπέκικου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οδηγός στις σχέσεις με την Τουρκία πρέπει να είναι εκείνη η (ενδοτική) πολιτική που εφήρμοσε εκείνος και ο (νεκρός πλέον) Ισμαήλ Τζεμ ως υπουργοί Εξωτερικών!

«Χαζό παιδί χαρά γεμάτο», όπως λέει ο Λαός μας; Πιθανότατα ναι, αλλά ακόμη κι έτσι δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή δικαιολογία γι’ αυτόν τον εθνικό ολετήρα, ο οποίος τόσα δεινά έφερε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της πολιτικής του καριέρας. Μιας καριέρας, η οποία βασίστηκε πάνω στην συνέχιση της οικογενειοκρατίας, καθώς αν δεν ήταν γιος και εγγονός πρωθυπουργού, αμφιβάλλουμε κατά πολύ αν θα ήταν ικανός και για την πιο στοιχειώδη εργασία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Επειδή, όπως λέει και ο Λαός μας «από μικρό και από τρελό (και από χαζό προσθέτουμε εμείς) μαθαίνεις την αλήθεια», αν όντως αληθεύει ότι η συνάντηση του Τζέφρυ με τον Ερντογάν έγινε ύστερα από συνεννόηση με τον Τσίπρα, τότε εκτός από το ότι η ασχετοσύνη και η χαζομάρα είναι μεταδοτικές, η επικινδυνότητα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, ακριβώς λόγω της νυν θεσμικής ιδιότητας του τελευταίου…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-apo-ton-ethnomhdenisth-tzefru.-fwtografhthhke-me-ton-erntogan-o-op#ixzz4S4tM2BGM

Exit mobile version