Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Anke Van Dermeersch στην εφημερίδα “Εμπρός”: Στο όνομα της Ελευθερίας πρέπει να σταματήσουμε το Ισλάμ!

Anke Van Dermeersch στην εφημερίδα “Εμπρός”: Στο όνομα της Ελευθερίας πρέπει να σταματήσουμε το Ισλάμ!

Συνέντευξη στην Ειρήνη Δημοπούλου για την εφημερίδα “Εμπρός”

Επίσκεψη στην Ελλάδα, προκειμένου να διαπιστώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νησιά από την αθρόα εισβολή λαθραίων μεταναστών, πραγματοποίησαν βουλευτές του φλαμανδικού κόμματος Vlaams Belang. Συνοδευόμενοι από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και Ιωάννη Λαγό, οι βουλευτές Filip Dewinter, Jan Penris, Frank Creyelman και η Γερουσιαστής Anke Van Dermeersch επισκέφθηκαν τα νησιά της Χίου και της Λέσβου, προκειμένου να καταγράψουν τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί σε αυτά λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Σε συναντήσεις με τις τοπικές Αρχές και φορείς των νησιών, ενημερώθηκαν για την κατάσταση στα hot-spot της Μόριας και της Σούδας, αλλά και την Ιερά Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Λέσβου. Κατά τραγική ειρωνεία, η εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, δημιουργήθηκε σύμφωνα με την παράδοση από χώμα και από το αίμα των μοναχών που σφαγιάστηκαν από τους ισλαμιστές εισβολείς (Σαρακηνούς πειρατές) των βυζαντινών χρόνων. Εν συνεχεία οι επισκέπτες ομίλησαν σε ειδική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Το ΕΜΠΡΟΣ συνομίλησε με την κ. Anke Van Dermeersch, δικηγόρο, γερουσιαστή και μητέρα δύο παιδιών, η οποία επιπλέον ηγείται της οργανώσεως «Γυναίκες εναντίον της Ισλαμοποίησης». Από εκεί ξεκίνησε και η συζήτησή μας.

– Την ερωτώ για τα θέματα που απασχολούν τις γυναίκες και τις παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η οργάνωσή της.

«Αγωνιζόμαστε εναντίον του εξισλαμισμού της χώρας μας και της Ευρώπης. Υπάρχουν πολλοί Μουσουλμάνοι άνδρες, οι μετανάστες είναι στην πλειοψηφία τους άνδρες. Και αν υπάρχουν παιδιά μαζί τους, είναι τα περισσότερα αγόρια, και αυτά είναι Μουσουλμάνοι. Αυτοί οι Μουσουλμάνοι έχουν εισάγει στις χώρες μας εγκληματικές πράξεις τις οποίες δεν γνωρίζαμε πριν, όπως ο ακρωτηριασμός των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Επιβάλλουν τις γυναίκες σε ταπεινώσεις και διακρίσεις. Έχουν βαρβαρικούς κανόνες στο πώς συμπεριφέρονται στα ζώα. Προέρχονται από θεοκρατικά καθεστώτα, είναι αντίθετοι στις ευρωπαϊκές αξίες και εναντίον της Δημοκρατίας μας. Δεν θέλουμε ο δικός τους πολιτισμός να μπει στην Ευρώπη. Οι γυναίκες είναι ο πρώτος στόχος. Εμείς οργανώνουμε τις γυναίκες ώστε να αντιταχθούμε σε αυτές τις ξένες προς την Ευρώπη αρχές που απειλούν τις χώρες μας και τον πολιτισμό μας».

– Ποιες ενέργειες πραγματοποιεί η οργάνωσή σας;

-Έχουμε μια εφημερίδα στην οποία δημοσιεύουμε πληροφορίες που προκαλούν συζητήσεις. Δεν έχουμε επαρκή οικονομικά μέσα, όμως πραγματοποιούμε εκστρατείες όπου δείχνουμε τις γυναίκες με μπούργκα, ώστε να δείξουμε ότι δεν θέλουμε οι γυναίκες να το ανεχθούν. Πiστεύουμε ότι στο όνομα της Ελευθερίας πρέπει να σταματήσουμε το Ισλάμ. Πραγματοποιήσαμε μια εκστρατεία για το ύψος της φούστας. Στο Ισλάμ, για το μήκος της φούστας σε λιθοβολούν μέχρι θανάτου. Θέλουμε να καταλάβουν οι Ευρωπαίοι ότι πρέπει να υπεραμυνθούν του πολιτισμού τους απέναντι στην ισλαμοποίηση που φέρνουν οι παράνομοι μετανάστες.

– Ποιες δράσεις πραγματοποιείτε στην Ευρώπη και τι ζητάτε από τις ευρωπαίες γυναίκες;

– Ο εξισλαμισμός είναι ένα κτήνος για την Ευρώπη. Έχουμε οργανώσεις στο Βέλγιο, την Γαλλία, την Αυστρία, την Ισπανία, την Εσθονία. Οι γυναίκες πρέπει να λάβουν ενεργό μέρος στην Πολιτική. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας. Το μέλλον των παιδιών μας εξαρτάται από τις πολιτικές του σήμερα. Έχουμε πολύ σημαντικό ρόλο να παίξουμε, να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας. Οι γυναίκες πρέπει να σταθούν στα πόδια τους και να το κάνουν αυτό για τις ίδιες και τις οικογένειές τους. Πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.

– Ποια είναι η κατάσταση με την μετανάστευση από μη Ευρωπαϊκές χώρες στο Βέλγιο και πώς την αντιμετωπίζετε;

-Υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορούν να γίνουν. Υπάρχει για παράδειγμα το θέμα με το φαγητό στα σχολεία. Στις Βρυξέλλες πάνω από τα μισά παιδιά στα Δημοτικά Σχολεία είναι Μουσουλμάνοι. Γι’ αυτό οι διευθυντές βάζουν στα σχολεία τρόφιμα «χαλάλ» που επιβάλλονται από το Ισλάμ σε όλα τα παιδιά. Αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε. Οι γυναίκες πρέπει να αγωνιστούν γι’ αυτό.

Δώστε μου άλλο παράδειγμα από αυτές τις «μικρές μάχες» που δίνετε.

-Ναι! Στην Αμβέρσα άλλαξαν το έμβλημα της πόλης που ήταν η κλειστή πόρτα του κάστρου και την άλλαξαν σε ανοιχτή για να δείξουν ότι υποδέχεται τους μετανάστες.

– Πώς είναι η ζωή για τις γυναίκες στην πόλη σας;

-Υπάρχουν γειτονιές όπου οι Μουσουλμάνοι είναι πλέον η πλειοψηφία. Εκεί οι γυναίκες πρέπει να κυκλοφορούν καλυμμένες με μαντήλα, αλλιώς τους επιτίθενται, τις χτυπούν και τις βιάζουν.

– Και οι Ευρωπαίες γυναίκες πρέπει να φορούν μαντήλα;

-Ναι! Διαφορετικά δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους.

– Ξέρω ότι ως κόμμα κάνετε και κάποιες ακτιβιστικές ενέργειες οι οποίες προκαλούν επικρίσεις.

– Ναι, οργανώνουμε συσσίτια. Δεν απευθύνονται μόνο σε Βέλγους. Αλλά προσφέρουμε αποκλειστικά χοιρινό κρέας!

-Είστε «ακραίο» κόμμα;

-Τα άλλα κόμματα λένε ότι θέλουν να τα έχουν καλά με τις γυναίκες, λένε ότι εμείς είμαστε ένα συντηρητικό κόμμα, ότι οι άνδρες μας θέλουν στο σπίτι. Αυτό είναι μόνον εν μέρει αλήθεια γιατί στο κόμμα μου υπάρχουν πολλές γυναίκες και είμαστε το μόνο κόμμα που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα, τα «πολιτικώς ορθά» συμφωνούν ότι πρέπει να ανεχθούμε το Ισλάμ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anke-van-dermeersch-sto-onoma-ths-eleutherias-prepei-na-stamathsoume-to-isl#ixzz4S6M0yBm6

Exit mobile version