Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Αυτή η χώρα έχει γεμίσει από ψυχοπαθείς κυβερνήτες που την έχουν μετατρέψει σε ένα μεγάλο τρελοκομείο. Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνεύσει κάποιος, τον απόλυτο παραλογισμό, σε όλα τα επίπεδα των τελευταίων 7 ετών, που είναι πολύ χειρότερος από τα λαμόγια των προηγούμενων 40 (τουλάχιστον) ετών. Γιατί τα λαμόγια μόλις χορτάσουν σταματάνε, οι ψυχοπαθείς δεν σταματάνε μέχρι να εξοντώσουν όλο το έθνος βιολογικά.  Άντε και καλή τύχη να έχουμε το 2060 που τελειώνουν τα βάσανά μας (αν και θα υπολείπονται άλλα 45 χρόνια τότε για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων), “ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος, κέρδος ποτέ μα από παθήματα χορτάτος, που συνηθίζει στην κάθε βρωμιά, αρκεί να έχει γεμάτο τον ντορβά”, μπορεί να πανηγυρίζει ανηλεώς για την σταθεροποίηση του επιτοκίου και την μεγέθυνση του χρόνου αποπληρωμής, που ισοδυναμεί ούτε λίγο, ούτε πολύ με μια ελάφρυνση της τάξης των 40 δισ. ευρώ, σε βάθος αιώνα. Το πρόβλημα όμως έγκειται ότι δεν θα υπάρχει βιολογικά ελληνικό έθνος όπως το γνωρίζουμε. Προσχηματικό το παράνομο και επαχθές χρέος το οποίο σαν σκοπό έχει την ισλαμοποίηση της πατρίδας μας με αλλόφυλους, όπως διακηρύσσει με συνέπεια η Χρυσή Αυγή, η μόνη πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να εφαρμόσει και να οικοδομήσει το Εθνικό κράτος που οραματίζεται.

Λ.Π.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Θράκη ΝΕΤ: Η Θράκη είναι η προφυλακή του Ελληνισμού απέναντι στην τουρκική απειλή – ΒΙΝΤΕΟ

Το απόλυτο ανέκδοτο έχει καταντήσει η γεωπολιτική ανάλυση μερικών – μερικών. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Το Ισλάμ επιτίθεται στην Δύση. Η Δύση ή θα αποδεχτεί την ήττα της με το καθεστώς της Σαρίας ή θα αγωνιστεί. Ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Ειδικά στην Ελλάδα κάνεις δεν είχε άλλη επιλογή από αυτήν. Η μετριοπαθή στάση που κρατήσαμε χρησίμευσε ΜΟΝΟ για να βάλουμε τον εχθρό στο εσωτερικό. Οι περισσότεροι βλέπουν τον Ερντογάν και το τουρκικό κράτος που βρίσκεται στην επιφάνεια. Αλλά το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο από ένα κράτος που αυτή την στιγμή καταρρέει. Έχει να κάνει με το βαθύ Ισλαμικό κράτος που ο Ερντογάν απέτυχε να καταστρέψει. Αν δεν κάνει αυτό που του λένε, θα έχει την τύχη υπολοίπων ηγετών της Μέσης Ανατολής. Πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσουν τις εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών για να αποδυναμώσουν το εσωτερικό. Μετά θα κάνουν την επίθεση. Όσο ο στρατός μας θα είναι απασχολημένος, οι ‘’φίλοι’’ μας θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε κόλαση. Είναι πιθανότατο σενάριο και να το λάβετε σοβαρά υπόψη.

Χ.Β.

Τα έδωσαν όλα οι συριζαίοι στο Eurogroup: Κόφτης διαρκείας και μνημόνιο για ΠΑΝΤΑ!

Η παγκόσμιας εμβέλειας, γαλλική εφημερίδα ‘’le figaro’’, αναφέρει σε άρθρο της ότι η Χρυσή Αυγή σκαρφαλώνει σε ένα απότομο βουνό, κατευθυνόμενη προς την κορυφή, με την συνεχή δημοσκοπική της άνοδο. Προκαλεί τον πλέον έντονο διάλογο στην Ευρώπη των Εθνών, των ιδεών, της διανόησης, του στοχασμού, της φιλοσοφίας, αλλά και των γιγαντιαίων οικονομικών συμφερόντων. Ασφαλώς η δυναμική της πολεμιέται με λύσσα απ τους νεοφιλελεύθερους διεθνιστές- εθνομηδενιστές, καθώς και τους μπολσεβίκους νέας και παλαιάς κοπής και υφίσταται απίστευτες πρωτοφανείς δόλιες προσχηματικές παράνομες πολιτικές διώξεις από το ξένο και ντόπιο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Στηρίζει ως κόμμα με συνέπεια και συνέχεια τις ουρές των πεινασμένων Ελλήνων που όλο και μακραίνουν. Μάχεται σθεναρά ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, κάνοντας ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει παγκόσμια σημαία, παγκόσμιος εθνικός ύμνος, παγκόσμιο νόμισμα, παγκόσμιος πολίτης και τάσσεται κατά της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία του Εθνικισμού της Ευρώπης, μιας Ευρώπης που ξυπνά από τον λήθαργο προ του αφανισμού της.

Σ.Μ. 

Επιστολή αναγνώστη: Ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη… Κνίτες μοίραζαν φυλλάδια εναντίον του Ελληνικού Στρατού έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-7-dekembriou-2016#ixzz4S8ygQOx0

Exit mobile version