Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Διπλή ήττα για την κυβέρνηση ο μνημονιακός προϋπολογισμός – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την ομιλία του για τον προϋπολογισμό του 2017 αρχικά σχολίασε τους ομιλητές που υποστήριξαν ότι επί των ημερών τους, όλα ήταν όμορφα και ρόδινα, σημειώνοντας πως όταν δοκιμάζουν τις ομιλίες τους στον καθρέφτη, δεν ακούν ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό!

«Η κατάθεση του συγκεκριμένου μνημονιακού προϋπολογισμού συνιστά διπλή ήττα για την Κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ. Πρώτον, διότι η κυβέρνησή σας κατέστη χλεύη των ηττημένων, χλεύη δηλαδή των πρώην μνημονιακών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό στο μνημονιακό κάδρο.

Δεύτερον, διότι η κυβέρνησή σας αξίζει της περιφρόνησης τόσο εκείνων που σας πίστεψαν και το έχουν σήμερα μετανιώσει πικρά, όσο και εκείνων που γνώριζαν το μέγεθος του χυδαίου Αριστερού σας πολιτικαντισμού και σήμερα βιώνουν όσα δραματικά προέβλεπαν, δυστυχώς, ότι θα συμβούν.» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν 2015 Σύριζα και Ανέλ ανέλαβαν την εξουσία υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό πως θα εργαστούν για τα συμφέροντά του. Η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει για τον βρώμικο ρόλο των κομμάτων που συγκροτούν τη σημερινή κυβέρνηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε περίτρανα.

«Καμία ουσιαστική διαφορά δεν υφίσταται ανάμεσα σε σας, σε Νέα Δημοκρατία και Πασόκ, και όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότεροι Έλληνες θα συνειδητοποιούν πως η μοναδική απάντηση του ελληνικού λαού προς τους τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους είναι μια ισχυρή Χρυσή Αυγή, διότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να υπερασπίσει τα συμφέροντα και προπαντός την αξιοπρέπεια του ελληνισμούανέφερε κατά την ομιλία του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-diplh-htta-gia-thn-kubernhsh-o-mnhmoniakos-propologismos-bint#ixzz4S9i0ZGxJ

Exit mobile version