Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ημαθία

Ενημερωτική συνάντηση για την ίδρυση αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου στο Ορφάνι Καβάλας. Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου Καβάλας στο χωριό Ορφάνι με σκοπό την ενημέρωση των αγροτών για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν, εν όψει των εξελίξεων που αναμένονται με την επιβολή νέων αιματηρών μέτρων και την περαιτέρω απαξίωση του κλάδου και του γενικότερου πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Την ενημέρωση έκανε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Βογιατζής Δημήτρης, ο οποίος τόνισε ότι βάση του πολιτικού προγράμματος του Κινήματος είναι η επιδίωξη αυτάρκειας των ελληνικών προϊόντων μέσω της εγχώριας παραγωγής. Ο ευλογημένος τόπος μας έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να συντηρήσει τον ελληνικό λαό αλλά μέσω ενός εθνικού προγράμματος πάνω στον αγροτικό τομέα να προβεί σε εξαγωγές με τις ανάλογες ευεργετικές συνέπειες για το σύνολο της οικονομίας μας. Αντ’ αυτού όμως η προδοτική κυβέρνηση των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τον αγροτικό κόσμο στον μαρασμό και στην συρρίκνωση με τα μέτρα που επέβαλλαν με την πλήρη συνεργασία της νεοφιλελεύθερης ΝΔ.

Χρυσή Αυγή Παντού! Ενημερωτική δράση στη Βέροια: Συναγωνιστών από τη Βέροια πραγματοποίησε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην κεντρική λαϊκή αγορά της πόλης διανέμοντας εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τις γενικές πολιτικές θέσεις του Κινήματος και για την αντιμετώπιση του μνημονίου. Η στάση των πολιτών και πωλητών ήταν παραπάνω από ένθερμη, αφού στην συντριπτική τους πλειοψηφία δήλωσαν την στήριξή τους στο Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, στον δίκαιο και ανιδιοτελή αγώνα του για μια Ελλάδα ελεύθερη και δυνατή, απαλλαγμένη από τα δεσμά του μνημονίου.

xamak.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn586#ixzz4SFasFnXm

Exit mobile version