Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγέλαφος! Ο Σύριζα ξανακαλεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις εναντίον του…

Τραγέλαφος! Ο Σύριζα ξανακαλεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις εναντίον του…

Δεν είναι η πρώτη (και προφανώς ούτε η τελευταία) φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί με ανακοίνωση του τον κόσμο να συμμετάσχει σε απεργία κατά της κυβέρνησης του… ΣΥΡΙΖΑ.

Ευρισκόμενος σε μια κατάσταση, η οποία θυμίζει θέατρο του παραλόγου, ο «κομματικός» ΣΥΡΙΖΑ τίθεται εναντίον του «κυβερνητικού» ΣΥΡΙΖΑ, σε μια παράσταση πραγματικά τραγελαφικού περιεχομένου.

Όταν, μάλιστα, η ανακοίνωση του… απεργιακού ΣΥΡΙΖΑ  υποστηρίζει ότι «Έφτασε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος» και καταλήγει προτρέποντας «Να παλέψουμε ενωμένοι για την ουσιαστική αναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων και για το δικαίωμα στην πλήρη και αξιοπρεπώς αμειβόμενη εργασία για όλους», είναι ολοφάνερο ότι οι συριζαίοι και από το σύνδρομο της διπολικής διαταραχής πάσχουν και αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες είναι, ικανοί για το κάθε τι.

Γι αυτό, άλλωστε, όταν τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα έρθουν στην Βουλή, θα τα ψηφίσουν «δαγκωτό», γιατί έτσι επιτάσσει το αριστερό συμφέρον κυβερνητικής αυτοσυντήρησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-idio-ergo-theates.-o-suriza-kalei-se-apergiakes-kinhtopoihseis-enantion#ixzz4SFcIYWNv

Exit mobile version