Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΚ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Να επιστραφούν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες που κατάφεραν και έφτασαν στην υπόλοιπη Ευρώπη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΚ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Να επιστραφούν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες που κατάφεραν και έφτασαν στην υπόλοιπη Ευρώπη

Την επίσημη μετατροπή ολόκληρης της Ελλάδας σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών φιλοδοξούν να συμφωνήσουν οι «σύμμαχοι» και «ευρωπαίοι εταίροι».

Συγκεκριμένα, ενώ όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν σφραγίσει τα σύνορά τους (με εξαίρεση την Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, βεβαίως), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε πρόταση επαναφοράς της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ, σύμφωνα με την οποία όποιος «πρόσφυγας» καταφτάσει σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προηγουμένως έχει περάσει από την Ελλάδα (δηλαδή σχεδόν όλοι) θα επιστρέφονται στην Ελλάδα.

Η συμφωνία αυτή δεν έχει αναδρομική ισχύ, όπως αναφέρεται, προκειμένου να μην «τσινίσουν» τα πιστά σκυλιά του μνημονίου, οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους, εμπρός στο τεράστιο πολιτικό κόστος.

Όμως, στην πραγματικότητα δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αν η πρόταση αυτή περιλαμβάνει τα εκατομμύρια που πέρασαν ήδη από την Ελλάδα ή όχι. Και ο λόγος που δεν έχει καμμία απολύτως σημασία γιατί ο Ερντογάν διαθέτει ήδη στα παράλια πολλά επιπλέον εκατομμύρια λαθρομεταναστών για να διοχευτεύσει στην Ελλάδα.

Συνεπώς, ασχέτως της αναδρομικότητας της προτάσεως της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το σχέδιο είναι η Ελλάδα να γεμίσει με εκατομμύρια λαθρομεταναστών και εν τέλει να τους δοθεί και «ιθαγένεια» για να ψηφίζουν Τσίπρα, Καμμένο, Μητσοτάκη και Γεννηματά, Λεβέντη και Θεοδωράκη, να ζήσει το «δημοκρατικό τόξο», να κυβερνά με μνημόνια για πάντα την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/protash-sok-apo-thn-eurwpaikh-epitroph-na-epistrafoun-sthn-ellada-oi-lathro#ixzz4SGnqROMa

Exit mobile version