Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία έχει καταργηθεί de facto, παρά την προσχηματική αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο παιδείας, καθώς και την επίσης προσχηματική ικανοποίηση της ηγεσίας της  εκκλησίας. Η εντολή του υπουργείου παιδείας είναι το μάθημα να υπάρχει σαν διδακτική ώρα, αλλά να ΜΗΝ χρησιμοποιείται το βιβλίο και ο δάσκαλος να λέει στα παιδιά δικές του “σχετικές” ιστορίες και τραγούδια. Κάπως έτσι γίνονται οι συμφωνίες ξεπουλήματος…

Ν.Γ.

Κόλαφος στον κυβερνητικό θίασο από την Wall Street Journal: Αγνοούνται 13.000 «πρόσφυγες» από τα κέντρα λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!

Μείωση χρέους λένε και εννοούν την παράταση του χρόνου αποπληρωμής με πιθανή ελάφρυνση του επιτοκίου. Στη πράξη ονομάζεται συνέχεια της ομηρείας ενός ολόκληρου έθνους, το οποίο με πρόσχημα το χρέος, αργά, επώδυνα αλλά με συνέπεια εξοντώνεται βιολογικά και αντικαθίσταται με αλλογενείς λαθρομετανάστες. Η κατ’ ευφημισμό ελάφρυνση δεν θα διευκολύνει σε τίποτα την ελληνική οικονομία και συγχρόνως είναι απόλυτα βέβαιο πως θα ζητηθούν νέα μέτρα, εντελώς εξοντωτικά, όπερ και σημαίνει δικαίωση… μετά θάνατο. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Λ.Π.

Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε Τσίπρα και Τσακαλώτο! Απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα – ΒΙΝΤΕΟ

Όποιος αγωνίζεται υπέρ βωμών και εστιών, κερδίζει. Ένα μεγάλο μήνυμα το οποίο δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο από τους Έλληνες, οι οποίοι εξοντώνονται από τις μνημονιακές επιλογές εδώ και επτά χρόνια στέλνουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες αυτόχθονες κάτοικοι της Αμερικής, οι Ινδιάνοι μιας και σταμάτησαν την πραγματοποίηση κατασκευής ενός αγωγού πετρελαίου του οποίου η έλευση απειλούσε το νερό που χρησιμοποιούν. Όλα αυτά ενάντια στις προβλέψεις, ενάντια στην στατιστική, στις αγορές, στα συμφέροντα, όσο μεγάλα και αν είναι. Μάθημα ζωής έδωσαν οι λίγοι ινδιάνοι που επιβίωσαν από την γενοκτονία που τους υπέβαλαν οι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι αποικιοκράτες . Ένα φωτεινό παράδειγμα εθνικής αντίστασης, ενάντια σε ότι απειλεί την ύπαρξη ενός έθνους όπως το βιώνει σήμερα η πατρίδα μας με τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση. Η Χρυσή Αυγή ευρισκόμενη στη πρωτοπορία αυτού του αγώνα καλεί τους Έλληνες να την στηρίξουν, ώστε να πάρουμε την πατρίδα μας Πίσω.

Χ.Κ.

Διαγωνισμός προκλητικότητας από τους τούρκους: Την άλλη εβδομάδα θα σηκώσουμε την τουρκική σημαία στα νησιά σας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-9-dekembriou-2016#ixzz4SKjIqKI0

Exit mobile version