Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Δημοκρατία»: Δεν δικαιούνται οι «53» του Σύριζα να μιλάνε για την Χρυσή Αυγή

«Δημοκρατία»: Δεν δικαιούνται οι «53» του Σύριζα να μιλάνε για την Χρυσή Αυγή

Ένα σχόλιο με σαφές πολιτικό νόημα και περιεχόμενο έκανε η εφημερίδα «Δημοκρατία» για την στάση της φράξιας των «53» στον ΣΥΡΙΖΑ να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία των τριών Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Συγκεκριμένα, γράφει τα εξής: «Λίγο καθυστερημένο, αλλά έχει κι αυτό την αξία του: Εξέφρασαν – λέει- την ντροπή τους για την παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο ακριτικό Καστελόριζο οι 53 του ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια, οι ίδιοι που έχουν βάλει υπογραφή κατ’ επανάληψιν στο παρελθόν σε κείμενα να χαριστεί το όνομα Μακεδονία στον Γκρούεφκσι και τα Σκόπια δεν ντρέπονται και ντρέπονται επειδή πάτησε ο Ηλίας Κασιδιάρης παρέα με τον Δημήτρη Βίτσα και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στο Καστελόριζο; Τουλάχιστον όλοι αυτοί ήξεραν ακριβώς σε τι έδαφος πατούσαν. Όχι σαν την άσχετη συριζαία βουλευτή Ελένη Αυλωνίτου, που νόμιζε ότι πήγε στη νήσο Τω».

Το δημοσίευμα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Οι οσφυοκάμπτες των «53» που δεν έχουν βγάλει λέξη για τα Εθνικά μας θέματα και διά μέσου του εκπροσώπου τους Τσακαλώτου υπογράφουν όλα τα δυσβάσταχτα μέτρα του τρίτου Μνημονίου, καθώς και τις προεκτάσεις του, δεν δικαιούνται δια να ομιλούν.

Τόσο αυτοί όσο και το κόμμα τους έχουν καταστεί πλέον λαομίσητοι και δακτυλοδεικτούμενοι. Όσο για τις γεωγραφικές «γνώσεις» της Αυλωνίτου δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα άλλο από την δική μας μεριά…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-den-dikaiountai-oi-53-tou-suriza-na-milane-gia-thn-chrush-augh#ixzz4SMLCxGRf

Exit mobile version