Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαλλιοτραβήγματα στο κλεφτοΠασόκ: Αντάρτικο από δύο ευρωβουλευτές του αποκόμματος

Μαλλιοτραβήγματα στο κλεφτοΠασόκ: Αντάρτικο από δύο ευρωβουλευτές του αποκόμματος

Η συνεχής πτωτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν βοηθάει το ΠΑΣΟΚ στο ελάχιστο, αλλά τα «καπετανάτα» και οι ατομικές διαδρομές δίνουν και παίρνουν σ’ αυτό το άλλοτε κραταιό κόμμα εξουσίας.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος άφησε αιχμές για τους ευρωβουλευτές του κόμματος, Εύα Καϊλή και Νίκο Ανδρουλάκη, θέτοντας προς την Φώφη Γεννηματά ζήτημα τήρησης ενιαίας γραμμής από όλους τους εκπροσώπους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στις εσωτερικές διεργασίες του μορφώματος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ζήτησε να μην εκφράζονται στην δημόσια σφαίρα αντικρουόμενες απόψεις από τα στελέχη και όλοι να τηρούν κοινή στάση στον λόγο και τις παρεμβάσεις τους, αφού έχει προηγηθεί συζήτηση στα κομματικά όργανα.

Τα φαρμακερά βέλη του Κωνσταντινόπουλου στόχευαν προς τους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι απουσίαζαν από την συνεδρίαση με σειρά πρωτοβουλιών τους στο Ευρωκοινοβούλιο, ιδίως στις υποθέσεις των ελληνοτουρκικών σχέσεων, των «κόκκινων» δανείων και του ΟΠΑΠ, εμφανίζονται να αποκλίνουν από τις επίσημες θέσεις της Χαριλάου Τρικούπη.

Είναι εμφανές πλέον ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα «καζάνι», το οποίο βράζει. Σαν να μην έφτανε η γνωστή στάση ουσιαστικής αποστασιοποίησης του Βενιζέλου, τώρα «τα όργανα» χτυπούν και στο Ευρωκοινοβούλιο, με τους δύο ευρωβουλευτές του (απο)κόμματος να βρίσκονται σε διαφορετικό μήκος κύματος από την επίσημη ηγεσία.

Η (πολιτική) φτώχεια θέλει καλοπέραση, αλλά στα συντρίμμια του ΠΑΣΟΚ ούτε αυτό είναι πλέον εφικτό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chamos-sto-pasok.-oi-duo-eurwbouleutes-tou-apoklinoun-se-mia-seira-thematwn#ixzz4SMcTE7v8

Exit mobile version