Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εκλογολογία και ο ρόλος της Χρυσής Αυγής ως Κίνημα Εθνικής Αντίστασης

Η εκλογολογία και ο ρόλος της Χρυσής Αυγής ως Κίνημα Εθνικής Αντίστασης

Άρχισαν και πάλι τα σενάρια της εκλογολογίας να αιωρούνται στον αέρα. Εκλογές, όμως, οι οποίες έχουν κοινό περιεχόμενο για τα δύο πρώτα κόμματα, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Όλοι πλέον γνωρίζουν  πολύ καλά πως τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Μητσοτάκης είναι εξίσου μνημονιακοί στα λεγόμενα τους, οπότε δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή διαφορά  με την αλλαγή της κυβερνητικής σκυτάλης. Έτσι και αλλιώς, στα κυβερνητικά κτίρια στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, το Παρίσι δεν κατοικούν ανόητοι, αφελείς ή πολιτικά ανενημέρωτοι, αλλά ηγεσίες κεφαλαιοκρατών οι οποίες γνωρίζουν πολύ καλά ότι κίνδυνος για τα συμφέροντά τους από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» δεν υπάρχει.

Η μνημονιακή πλειοψηφία του καλοκαιριού του 2015 είναι εξίσου ισχυρή όσο και τότε, ενώ υπάρχει και εναλλακτική λύση διακυβέρνησης: Η ΝΔ με τον νέο της αρχηγό. Όσο για τους λεονταρισμούς του Τσίπρα, αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν φοβήθηκαν το 2014, όταν ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο επέσειαν τον κίνδυνο του επερχόμενου «αντιμνημονιακού» ΣΥΡΙΖΑ. Όχι μόνο δεν φοβήθηκαν τότε, αλλά αντιθέτως έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να συμβεί όσο το δυνατόν νωρίτερα η διαγραφόμενη ως βέβαιη κυβερνητική αλλαγή, όντας σίγουροι ότι αργά η γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσαρμοζόταν στο μνημονικό «πρωτόκολλο».

Όπως απέδειξε η ροή των γεγονότων, αυτή η πραγματιστική προσέγγιση των διεθνών τοκογλύφων απεδείχθη πολλαπλά ωφέλιμη γι αυτούς, καθώς μέσα σε ένα μόλις εξάμηνο το μνημονιακό μέτωπο διευρύνθηκε τόσο από τα αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) όσο και από τα δεξιά (ΑΝΕΛ). Τι να φοβηθούν, λοιπόν, από τις επόμενες εκλογές σε καθαρά κυβερνητικό επίπεδο;

Ακόμη και αν ο Τσίπρας θελήσει να εγκαταλείψει την τόσο άνετη και προσοδοφόρα καρέκλα της εξουσίας, προκειμένου να κάνει «ηρωική έξοδο» για ευνόητους πολιτικούς λόγους, οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα συμπεριφέρεται ως απόλυτα πειθήνιο όργανο στις εντολές τους, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μόνο η ενίσχυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι δυνατόν να οδηγήσει σε μια σθεναρή και (πάνω απ’ όλα) ουσιαστική αντίδραση και αντίσταση στα εθνοκτόνα μνημονιακά σχέδια. Μια ενίσχυση, αρχικά εκλογική και αμέσως μετά κοινωνική, στο πλαίσιο μιας ευθείας σύνδεσης Κινήματος – Πολίτη, για την Ενεργητική και Ευεργετική Δημιουργία ενός Ισχυρού Δικτύου Εθνικής Αντίστασης στην μνημονιακή κατοχή που υφίστανται η Πατρίδα και ο Λαός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-eklogologia-kai-o-rolos-ths-chrushs-aughs-ws-kinhma-ethnikhs-antistashs#ixzz4SOnN1PM6

Exit mobile version