Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

«Από τη μία αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη». Αυτά έλεγε ο σημερινός πρωθυπουργός στις αντίστοιχες ψευτοπαροχές της αλήστου μνήμης συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Καμιά διαφορά οι αριστερές και δεξιές κυβερνήσεις, οι οποίες εμπαίζουν τους Έλληνες και σαν σκοπό έχουν την καταστροφή του ελληνικού έθνους με τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Θ.Τ.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από κατοίκους των Εξαρχείων: Oι κουκουλοφόροι εισβάλλουν στα σπίτια μας – Πάρα πολλοί είναι αλλοδαποί, δεν ακούμε ελληνικά!

Την εμφάνιση του έκανε το γνωστό πολιτικό παχύδερμο ή διαφορετικά ο «μαζί τα φάγαμε» να δικαιολογήσει το κόμμα του, το κλεφτοπασόκ για τα έργα και τις ημέρες που έφτασαν την πατρίδα μας στη σημερινή κατάσταση. Είχε άποψη επί των πάντων και ας έκανε τα αντίθετα ως υπουργός της άθλιας κυβέρνησης του. Είπε ότι είχαμε ελλείμματα προϋπολογισμών. Αλλά ποιος δημιούργησε τα ελλείμματα; Ο μπακάλης της γειτονιάς ή η διαπλοκή με τους μπετατζήδες και τους ολυμπιακούς αγώνες; Δεν ήταν υπουργός της κυβέρνησης που έκανε το χρηματιστήριο, τον Άκη, την Siemens, τα Swap της Goldman Sachs και τα υπερκοστολογημένα δημόσια έργα. Είχε άποψη για την Αλβανία, ο Πάγκαλος που το 1997 κατά την διάρκεια των αλβανικών πυραμίδων που κινδύνευαν οι Έλληνες της Β. Ηπείρου, έβγαζε Δελτία Τύπου συνιστώντας “ψυχραιμία”. Αλλά κι όταν τελικά η παγκόσμια κοινότητα έστειλε δυνάμεις, η Ελληνική μονάδα πήγε όσο πιο μακριά γινόταν από τα Ελληνικά χωριά, ενώ ήταν η πρώτη που έδιωξαν (Απρίλιο 1997 – Αύγουστο 1997). Χαρακτήρισε ήρωες τους Κούρδους, ενώ ήταν αυτός που επί υπουργίας του η Ελλάς παρέδωσε τον Οτσαλάν. Είπε ότι δεν του αρέσουν οι χειρισμοί της Ελλάδας στο Κυπριακό, αυτός που θα την έδινε όλη δώρο στους Τούρκους, χωρίς αντάλλαγμα με το Σχέδιο Ανάν. Δυστυχώς όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες κυκλοφορούν ελευθέροι και προκαλούν τη νοημοσύνη των Ελλήνων απλά γιατί δεν έδωσαν λόγο στη δικαιοσύνη για τα αδικήματα τα οποία έπραξαν. Μόνο η Χρυσή Αυγή ξεκάθαρα μιλά για πολιτική κάθαρση και όταν οι Έλληνες της δώσουν τη δύναμη θα το πράξει.

Κ.Β.

Διάγγελμα παροχών από τον Τσίπρα: Μας θύμισε την εποχή που πρόδιδε το «ΟΧΙ» και το έκανε «ΝΑΙ»

Αγαπημένοι μου συναγωνιστές η ώρα που σαν έτοιμοι από καιρό που λέει και ο Καβάφης περιμέναμε, έφτασε. Ο Τσίπρας εξήγγειλε παροχές, που σημαίνει ότι πάμε για εκλογές. Είμαστε πανέτοιμοι για τα πάντα, για να πλαισιώσουμε το Κίνημα σε όλα όσα θα χρειαστούν, από εκδηλώσεις, δράσεις, μέχρι τους εκλογικούς αντιπροσώπους, με την ελπίδα το έτος 2017 να γράψει στη σελίδα του την απελευθέρωση της Ελλάδος. Ασφαλώς ο νους μας βρίσκεται και στα εθνικά θέματα μιας και επίκειται νέα εισβολή λαθρομεταναστών από τα μικρασιατικά παράλια, βλέποντας  να γίνονται πράξη οι απειλές που είχε εξαγγείλει  ο προαιώνιος εχθρός. Όπως και να έχει, η Ευρωπαϊκή Ένωση καταρρέει, η Ελλάδα βαδίζει προς εκλογές όπως και άλλες χώρες της Ευρώπης. Καλή δύναμη σε όλους μας και ο Θεός βοηθός. Χρυσή Αυγή να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω!

Κωνσταντίνα Σ.

Πολεμική εισβολή στην Λέσβο: Διακόσιοι αφρικανοί λαθρομετανάστες πάτησαν το νησί σε 3 ώρες – Ξεκίνησαν τα κύματα ισλαμιστών του Ερντογάν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-10-dekembriou-2016#ixzz4SOoQeoVK

Exit mobile version