Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Αθήνα

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική πολιτική δράση της Τ.Ο. Περάματος, στις γειτονιές του δήμου μας. Στους δρόμους και στα μαγαζιά μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια μαζί με την εφημερίδα μας, σπάζοντας με αυτόν τον τρόπο την συνωμοσία της σιωπής που έχουν επιβάλλει τα καθεστωτικά ΜΜΕ, και προβάλλοντας στους συμπατριώτες μας τις θέσεις του Κινήματος.

Στις γειτονιές του Περάματος ακούστηκαν ξανά Εθνικιστικές φωνές, ενώ ο κόσμος υποδέχτηκε με χαρά τους Συναγωνιστές, παραλαμβάνοντας το ενημερωτικό υλικό και προτρέποντάς μας να συνεχίσουμε τον αγώνα γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ελεύθερη φωνή της Πατρίδας. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι όσοι ζητούσαν επιπλέον υλικό για να μοιράσουν οι ίδιοι σε φίλους και γνωστούς.

Όπως φάνηκε για μια ακόμη φορά, ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός λαός έχει γυρίσει την πλάτη του στα κόμματα του μνημονίου και αγκαλιάζει θερμά τις θέσεις και προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Η προσπάθεια των παρακρατικών και των μνημονιακών κομμάτων να φοβίσουν και να εκβιάσουν τους συμπολίτες μας συκοφαντώντας την Χρυσή Αυγή, βρίσκει πλέον τοίχο.

Οι Έλληνες έχουν καταλάβει πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη ελπίδα για να βγει η Πατρίδα μας από το τέλμα που την οδήγησαν τα κόμματα της μεταπολίτευσης, και αυτό φάνηκε από την ιδιαίτερα ένθερμη υποδοχή των Συναγωνιστών μας από τους κατοίκους του Περάματος. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα συνεχίζεται δυναμικά, με ολοένα και περισσότερους Έλληνες να πλαισιώνουν τις τάξεις μας.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της Συναγωνίστριας Κορίνας Πενέση με θέμα: «Αριστερά: Τότε και τώρα – Ιδεολογία ή εγκληματική δράση;» Η συναγωνίστρια Πενέση με ακράδαντα ιστορικά στοιχεία απέδειξε ότι η αριστερά στην χώρα μας, αλλά και παγκόσμια δεν έχει ιστορία όπως υποστηρίζουν οι οπαδοί της, αλλά ποινικό μητρώο. Τα εγκλήματα της αριστεράς  τόνισε η συναγωνίστρια Πενέση είναι τόσα πολλά  που για να απαριθμηθούν ένα προς ένα, χρειάζονται ολόκληροι τόμοι εγκυκλοπαίδειας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn587#ixzz4SQMpVCMn

Exit mobile version