Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Αντώνης Γρέγος Europe1 για τις τρέχουσες εξελίξεις – Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και επαγγελματίες

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Europe1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Thess να Μάθεις» όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Σε συνάντηση ενημέρωσης και συζήτηση σχετικά με την υποστήριξη της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας στις χώρες Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα στη περιφέρεια Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε ο βουλευτής Χρυσής Αυγής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος.

Στη ομιλία του αναφέρθηκε στη δυσκολία του επαγγέλματος που αποτελεί πυλώνα της πρωτογενούς παράγωγης, καθώς και στα προβλήματα του κλάδου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα αναδειχθούν και σε επίπεδο Ευρωκοινοβουλίου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αλιείς, είναι η υπεραλίευση, η θαλάσσια ρύπανση, το υψηλό κόστος καυσίμων και οι αποζημιώσεις στα μέσα αλίευσης.

Το επαγγελματικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου με θέμα τα νέα χαράτσια και τις επιπτώσεις τους στα καπνικά προϊόντα επισκέφτηκε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης  Αντώνης Γρέγος.

Εκεί συνομίλησε με τον πρόεδρο της Ένωσης καπνοπωλών, ψιλικών και περιπτέρων Μακεδονίας, κ. Ιακώβου για τα προβλήματα του κλάδου του καπνού, καθώς και με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Μιχάλη Ζορπίδη, ενώ κατέθεσε και σχετική ερώτηση.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης καταγράφηκαν οι παρανομίες που λαμβάνουν χώρα στη πλατεία Αριστοτέλους από τους αλλοδαπούς λίγα μόλις μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου και ακριβώς κάτω από το χώρο της εκδήλωσης.

Την περιοχή Πάλιουρα της Επανομής όπου σχεδιάζεται η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας επισκέφτηκε ο βουλευτής A’ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος μετά από πρόσκληση των κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής.

Αφού διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την ακαταλληλότητα του χώρου κατέθεσε σχετική ερώτηση προς το αρμόδιο υπουργείο θέτοντας την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό προ των ευθυνών τους.

Σε φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ Παλαιμάχων αθλητών και της ομάδας της αστυνομίας παρευρέθηκε ο Αντώνης Γρέγος για μια ακόμα φορά δείχνοντας έτσι τη στήριξη σε όσους έπεσαν στο καθήκον αστυνομικούς. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και τιμήθηκαν οι οικογένειες των πεσόντων μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα. Ο Αντώνης Γρέγος μετά τη λήξη έκανε δηλώσεις σε τοπικό τηλεοπτικό μέσο.

Την οικία του Παύλου Μελά,του ήρωα του Μακεδονικού αγώνα, επισκέφτηκαν οι συναγωνιστές βουλευτές Ιωάννης Αϊβατίδης βουλευτής Κέρκυρας και Αντώνιος Γρέγος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Προκαλεί αγανάκτηση η αναλγησία του επίσημου κράτους και η απαξίωση απέναντι στους εθνικούς μας ήρωες που δώσανε το αίμα τους για την ελευθερία της Μακεδονίας μας. Για το συγκεκριμένο θέμα έχει κατατεθεί και ερώτηση.

Ακολουθούν φωτογραφίες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-antwnhs-gregos-sto#ixzz4SQTQo4Rs

Exit mobile version