Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο Επίτροπος της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Αβραμόπουλος, πρέπει να ντρέπεται. Το στέλεχος της ΝΔ ο οποίος προτάθηκε από το κόμμα του για την κορυφαία αυτή θέση, μόνο για την Ελλάδα δεν νοιάζεται, η οποία κατακλύζεται από τις ορδές των λαθρομεταναστών. Τώρα, ο Αβραμόπουλος, θα τους στείλει όλους πίσω στην Ελλάδα σύμφωνα με τη συνθήκη του κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ το 2003. Κάθε φορά που ένας λαθρομετανάστης φτάνει στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ του λέει να μην πάει πίσω στην Τουρκία, καθώς η Τουρκία είναι μια μη ασφαλής χώρα. Η Ελλάδα είναι ευλογημένη χώρα, αλλά με άθλιο πολιτικό προσωπικό. Η απάντηση σε όλο αυτό το χάος είναι η Χρυσή Αυγή για να σώσει την Ελλάδα από αυτούς τους προδότες.

Γ. Γ.

Η Κάθοδος των Δωριέων και η εγκατάσταση τους στην Λακωνία

Η ψοφοδεξιά παράταξη δια μέσου του προέδρου της δημοσίευσε δώδεκα μέτρα με τα οποία θα καταπολεμηθεί η διαφθορά. Ανήκουστο το θράσος του, μιας που αυτός ο άνθρωπος αγόρασε από την Siemens, επειδή ο Χριστοφοράκος ήταν καλός οικογενειακός φίλος και του πούλησε με ευκολίες πληρωμής. Υποθετικά δεν είχε να πληρώσει ο Κούλης και εξόφλησε την αγορά φυγαδεύοντας τον νύχτα από την Ελλάδα. Ο πρόεδρος μιας προδοτικής πολιτικής παράταξης συνώνυμης της οικογενειοκρατίας, του ρουσφετιού και της λαμογιάς, έχει το θράσος να δίνει μαθήματα κατά της διαφθοράς, όταν οι πολιτικοί του σύντροφοι έστελναν την μια υπόθεση διαφθοράς μετά την άλλη στο αρχείο και κουκούλωναν την κάθε ανομία. Υποβιβάζουν την νοημοσύνη των Ελλήνων. Μόνη λύση για την πολιτική κάθαρση είναι η Χρυσή Αυγή,  ώστε οι κλέφτες να πάνε φυλακή και τα κλεμμένα να επιστρέψουν στον ελληνικό λαό.

Λ.Π.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Με υψηλό φρόνημα θα ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω! ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη μια απογοήτευση ο μνημονιακός προϋπολογισμός για το νέο έτος με τα νέα μέτρα φωτιά που έρχονται. Πλουτίζουν και τα παίρνουν χοντρά από τους αδύναμους. Οι μνημονιακοί συγκυβερνήτες Σύριζα-Ανέλ είναι απόλυτα υποταγμένοι στην διεθνή τοκογλυφία. Φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τον κοσμάκη, φέρνουν νέες περικοπές σε μισθούς και σε συντάξεις. Στο σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων βρίσκονται όλα σχεδόν το κόμματα του κοινοβουλίου, εκτός της Χρυσής Αυγής, η οποία δίνει ένα ηρωικό και συνάμα δύσκολο αγώνα αποκλεισμένη από όλα τα κανάλια της διαπλοκής. Το μήνυμα όμως, ακόμη και δύσκολα, φτάνει στον ελληνικό λαό και στις επόμενες εκλογές – όποτε και να γίνουν – η Χρυσή Αυγή θα έχει την δύναμη να ανατρέψει τις άθλιες πολιτικές των μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης.

Σ.Μ.

“Ελεύθερη Ώρα”: Κλείδωσε η δεύτερη θέση για την Χρυσή Αυγή, γι΄ αυτό και πάνε να εφαρμόσουν «σχέδιο-τανάλια»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-11-dekembriou-2016#ixzz4SVn4un6I

Exit mobile version