Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Πιερία, Φλώρινα

Παρουσία δεκάδων πολιτών και συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Επανομή πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με θέμα την επικείμενη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην περιοχή Πάλιουρα και τους κινδύνους που εγκυμονεί η δημιουργία ενός ακόμα νέου hot spot στο νομό Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Μηχανιώνας, συναγωνιστής Σαμαράς Χρήστος ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, οι οποίοι παρά την δαιμονοποίηση και τη λασπολογία εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έσπευσαν να ακούσουν τις θέσεις και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής.

Εν συνεχεία ο συναγωνιστής Λιόκος Νίκος προέβη σε μία σύντομη ενημέρωση σχετικά με τις πλούσιες δράσεις και παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής στις πολύπαθες περιοχές που φιλοξενούν hot spot και στον διαρκή αγώνα της για αφύπνιση των τοπικών πληθυσμών, εις βάρος των οποίων εφαρμόζεται μια καταστροφική πολιτική εκ μέρους της κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Γραικός Φώτης, περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ενημέρωσε τους παρόντες για την επικείμενη εγκατάσταση οικογενειών λαθρομεταναστών σε εγκαταλελειμμένα κτίρια στην περιοχή της Πάλιουρας εντός κτιρίων που έχουν μισθώσει ΜΚΟ και για το σχέδιο μόνιμης εγκατάστασης τους μέσα από επιδοτούμενα προγράμματα.

Τέλος, το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στο δήμο Θεσσαλονίκης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο δήμοι και κοινότητες χρησιμοποιούν κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ από το κρατικό ταμείο με σκοπό την περίθαλψη και φροντίδα των μεταναστών που έχουν εισβάλλει παράνομα στη χώρα μας την ίδια ώρα που χιλιάδες συμπατριώτες μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας.

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν αγώνα ενάντια στα σχέδια μετατροπής της χώρας σε ένα απέραντο φιλοξενείο, με μοναδικό της όπλο τη γλώσσα της αλήθειας, τα αδιάσειστα επιχειρήματα και την βούληση να απελευθερώσει τη χώρα από τα κατοχικά δεσμά με οποιοδήποτε κόστος.

Κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, συναγωνιστής Γραικός Φώτης μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Νέας Μηχανιώνας μετέβη στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης όπου και παρακολούθησε τον μέγα πανηγυρικό εσπερινό.

Παρά το γεγονός ότι η πρόσκληση απεστάλη σε όλα τα κόμματα και τους εκπροσώπους τους, μόνο η Χρυσή Αυγή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα καθώς όπως φαίνεται το «συνταγματικό τόξο» αφιερώνει τον πολύτιμο χρόνο του στο να ψηφίζει υπέρ της ανέγερσης τεμένων και στην δημιουργία νέων χώρων φιλοξενίας για τους μουσουλμάνους λαθροεποίκους.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Πιερίας σε ενημερωτική εκστρατεία προέβη στο κέντρο της Κατερίνης με τη διανομή φυλλαδίων και εντύπων του Κινήματος. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμή, απόδειξη της αυξανόμενης δυναμικής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και της επικείμενης εκλογικής του ανόδου, που θα αποτελέσει ένα ακόμα ηχηρό ράπισμα ενάντια στους υπηρέτες του μνημονίου και του διεθνούς κεφαλαίου που καταδυναστεύει την πατρίδα μας.

Kλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Φλώρινας μετέβη στα χωριά Λεβαία, Λιμνοχώρι και Πεδινό όπου και διένειμε έντυπο υλικό και εφημερίδες του Κινήματος, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκστρατείας ενάντια στα μνημόνιο και στον εποικισμό της πατρίδας μας από λαθρομετανάστες. Η θερμή υποδοχή του κόσμου και το έντονο ενδιαφέρον του για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής δείχνει ότι το μήνυμα του εθνικισμού έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια και φτάνει μέχρι τις πιο ακριτικές περιοχές της πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn588#ixzz4SVoxT0IQ

Exit mobile version