Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ – Εφημερίδα «Ημερησία»: Σε όλη την Ελλάδα το ζήτημα των λαθρομεταναστών δυναμώνει τους Εθνικιστές!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Εφημερίδα «Ημερησία»: Σε όλη την Ελλάδα το ζήτημα των λαθρομεταναστών δυναμώνει τους Εθνικιστές!

Σε καθεστώς πλήρους πανικού φαίνεται πως βρίσκεται ολάκερο το αμαρτωλό σύστημα της κλεπτοκρατίας εμπρός στον ξεσηκωμό του Ελληνικού Λαού με αφορμή την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και την επακόλουθη πολιτική «ένα hot spot σε κάθε γειτονιά» που φιλοδοξούν να εφαρμόσουν οι κυβερνώντες και οι παρακρατικοί των ΜΚΟ.

Η απελπισία αυτή του καθεστώτος, που κορυφώνεται από την αδυναμία των κομμάτων του καθεστώτος να καπελώσουν αυτή την οργή των Ελλήνων, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια αποτυπώνεται και σε ολοσέλιδο αφιέρωμα της ναυαρχίδας του οικονομικού ρεπορτάζ του Μπόμπολα, εφημερίδας «Ημερησία».

Το ολοσέλιδο αφιέρωμα, το οποίο αποτελείται από δύο άρθρα, εστιάζει στην επέκταση της αντίδρασης των Ελλήνων σε ολόκληρη την επικράτεια, στην επιτυχία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά με την ματαίωση της δημιουργίας παράνομου hot spot, την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και τις αντιδράσεις των Γονέων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας εμπρός στην προοπτική να γίνουν hot spot τα σχολεία των παιδιών τους.

Βεβαίως, επειδή μιλάμε για φυλλάδα του Μπόμπολα, όλα αυτά γίνονται με την πρέπουσα εξύβριση της Χρυσής Αυγής, με προσπάθεια προβοκάτσιας εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και βεβαίως με την πρέπουσα διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Πειραιάς – Ματαίωση δημιουργίας Hot Spot

Η φυλλάδα, αφότου παρουσιάζει τις απόψεις της ΜΚΟ Praksis ως δήθεν απόψεις «Συλλόγου Γονέων» και αφότου προσπαθεί να μειώσει την καθολική αντίδραση των κατοίκων της περιοχής απέναντι σε μεταφερόμενους και έμμισθους «αλληλέγγυους» παραδέχεται πως μονάχα η Χρυσή Αυγή στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων και η μεθοδικότητά της ματαίωσε τα σχέδια για την δημιουργία παράνομης και επικίνδυνης δομής στον Πειραιά.

Ωραιόκαστρα Παντού!

Σας παραθέτουμε αυτούσια την αναφορά για τα σχολεία και την αντίδραση των γονέων, γιατί είναι πραγματικά απολαυστική και ενδεικτική του τρόμου του καθεστώτος:

«Στην «πρώτη γραμμή» βρέθηκε το Ωραιόκαστρο, όπου ο σύλλογος γονέων του 5ου δημοτικού σχολείου απείλησε με κατάληψη του κτιρίου, ενώ ακολούθησαν η Φιλιππιάδα, η Βόλβη, η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η Κως, η Λέρος και η Μυτιλήνη όπου «αγανακτισμένοι» γονείς του 8ου δημοτικού σχολείου έφτασαν ακόμα και στο σημείο να βάλουν στο κτίριο λουκέτο»

«Ηχηρή είναι η παρουσία της Χρυσής Αυγής στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου»

Το δεύτερο άρθρο του αφιερώματος βρίθει δημοσιογραφικής αλητείας και αξίζει να γίνει μία μνεία περί αυτής. Καταρχάς διαστρεβλώνει το περιεχόμενο της δήλωσης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην ομιλία του στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής. Τότε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε πει:

«Αμέσως οι προοδευτικοί δημοσιογράφοι αυτής της χώρας πήγαν να ρίξουν όλη την ευθύνη για τα επεισόδια σε ακροδεξιά στοιχεία, σε Χρυσαυγίτες. Ε, λοιπόν, ναι. ΓΙ’ αυτούς όποιος Έλληνας αντιστέκεται είναι Χρυσαυγίτης. Αυτό για εμάς αποτελεί τίτλο τιμής. Η Χρυσή Αυγή είναι η Εθνική Αντίσταση της Ελλάδος»

Πως, όμως, οι θύτες γίνονται θύματα σε μία καθεστωτική φυλλάδα; Θυμίζουμε ότι εκείνη την περίοδο είχαν σημειωθεί εκταταμένα επεισόδια που προκάλεσαν λαθρομετανάστες. Στην Χίο είχαν εισβάλλει σε κατάστημα με βεγγαλικά και άρχισαν να ρίχνουν κατά των κατοικιών των Ελλήνων, να σπάνε αυτοκίνητα και να καταστρέφουν περιουσίες. Τότε πολλοί Έλληνες είχαν προσπαθήσει να προστατεύσουν τις περιουσίες του και ονομάστηκαν «Χρυσαυγίτες» από τα ΜΜΕ. Αυτή η προφανής φράση συμπαράστασης του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής απέναντι σε Έλληνες που ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ από λαθρομετανάστες, ερμηνεύεται από την φυλλάδα ως «ανάληψη πολιτικής ευθύνης».

Στη συνέχεια «φιλοξενούνται» και οι πομφόλυγες των τοπικών συριζαίων, οι οποίοι λένε ότι η παρουσία των Συναγωνιστών Λαγού και Κασιδιάρη «υποκίνησε αντιδράσεις και βίαια επεισόδια». Και όλα αυτά για επεισόδια που έκαναν λαθρομετανάστες! Προφανώς οι τοπικοί συριζαίοι μάλλον θέλουν να τους ζητάμε την άδεια για να εμφανιζόμαστε σε κάποιο μέρος της Ελλάδας ή ακόμα καλύτερα να μην υπάρχουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!

Πέρα, όμως, από αυτές τις γραφικότητες που είναι προφανείς σε κάθε Έλληνα και πολύ περισσότερο σε αυτούς που βιώνουν την κατάσταση στα νησιά του Αιγαίου, η φυλλάδα σημειώνει ότι «Ηχηρή είναι η παρουσία της Χρυσής Αυγής στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου», γεγονός που πιστοποιείται και από άλλα δημοσιεύματα του τύπου, που σημειώνουν ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει εντυπωσιακά ποσοστά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Δεν είναι εφιάλτης, καθεστωτικοί λακέδες της παγκοσμιοποίησης! Δεν είναι ένα κακό όνειρο από το οποίο εν τέλει θα ξυπνήσετε! Όντως ερχόμαστε και η βασιλεία της κλεπτοκρατίας έρχεται στο τέλος της! Τέλος η μάσα, η χάψα και η ρεμούλα. Η Ώρα των Εθνικιστών πλησιάζει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-efhmerida-hmerhsia-se-olh-thn-ellada-to-zhthma-twn-lathr#ixzz4SXfbic9d

Exit mobile version