Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Ρόδος

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε μεγάλη διανομή τροφίμων στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής, όπου σιτίστηκαν πάνω από εκατό οικογένειες των περιοχών Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας. Ενάντια στη χούντα του μνημονίου η Χρυσή Αυγή δίνει για άλλη μια φορά το λαμπρό παράδειγμα, παρά την παράνομη δέσμευση της κομματικής χρηματοδότησης συνεχίζουμε τις πράξεις αλληλεγγύης και στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες καθώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις φρόντισαν να τους φτάσουν στα όρια της ανέχειας.

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ρόδου, μετά το πέρας λειτουργίας της τοπικής την Τετάρτη το απόγευμα, ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους του νησιού και γέμισαν με φυλλάδια αυτοκίνητα και μαγαζιά.

Πληροφορίες λένε ότι οι υπάλληλοι αυτών που απειλούν πως θα έλθουν στα ελληνικά νησιά και θα βάλουν τουρκικές σημαίες, στέλνοντας με courier στην προδοτική συγκυβέρνηση τις Ελληνικές σημαίες, φοβήθηκαν τόσο πολύ από τα φυλλάδια που ζήτησαν από την Ελληνική Αστυνομία ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn589#ixzz4ScX3cZPm

Exit mobile version