Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Λύσσαξαν όλα τα ειδησεογραφικά στο διαδίκτυο για την εισβολή λέει της Χρυσής Αυγής στην ΕΣΗΕΑ. Toυς έτσουξε πάρα πολύ  που υπάρχει αντίλογος στον καθεστωτικό αντιρατσιστικό τους μονόλογο. Δεν ντρέπονται δημοσιογράφοι, υποτίθεται μορφωμένοι άνθρωποι να παρουσιάζουν θρησκευτικές μειονότητες ως εθνικές; να παραχωρούν βήμα σε ανθρώπους οι οποίοι ξεκάθαρα είναι πράκτορες της τουρκίας;

Κ.Κ.

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή: Μία μονάδα διαφορά από τον Σύριζα και την δεύτερη θέση στην έγκυρη δημοσκόπηση του zougla.gr!

Συνολικά τα ταμεία λόγω μνημονίων, συνυπολογίζοντας και τις επιπτώσεις του psi στην πρωτογενή και δευτερογενή αγορά ομολόγων, έχασαν 75 δις € από τα οποία δεν υπολογίζεται η “μαύρη” εργασία. Είναι φανερός πλέον ο εμπαιγμός των δεξιών και αριστερών απατεώνων οι οποίοι από τη μια δίνουν ψίχουλα και από την άλλη με τα μέτρα τα οποία λαμβάνουν ρίχνουν στάχτη στα μάτια των συνταξιούχων ότι τους βοηθούν. Ας μην περιμένουν καμιά  πραγματική αύξηση συντάξεων όσο τα ενεργούμενα της ξένης τοκογλυφίας εφαρμόζουν μνημόνια και δίνουν τον κόπο και τα χρήματα των Ελλήνων σε παράνομα τοκοχρεολύσια.

Ν.Γ.

Προαναγγέλλει την παράδοση στους διεθνείς τοκογλύφους ο Τσακαλώτος: «Πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να φτάσουμε σε έναν έντιμο συμβιβασμό»

Ο δήμαρχος Λέσβου μίλησε. Είναι καλοδεχούμενοι οι “πρόσφυγες”. Θα ενσωματωθούν και θα συνεισφέρουν στον πολιτισμό μας είπε. Θα προσφέρουν τα μέγιστα είπε. Μα για ποιους μιλάει; Για τους ίδιους που βιάζουν κλέβουν και σκοτώνουν; Που καταστρέφουν τα πάντα; Για αυτούς μιλάει; Και αν ναι ως τι τους προσκαλεί; Ποιον εκπροσωπεί; Στο μόνο μέρος που μπορεί να τους τοποθετήσει είναι το σπίτι του και μέχρι εκεί έχει δικαίωμα. Βάλε τους στο σπίτι σου να το εκπολιτίσουν λίγο να δεις τη γλύκα. Μπορείς; Δώσε παράδειγμα. Να είναι και τα παιδιά και η γυναίκα και τα εγγόνια σου μέσα να νιώσουν όλοι βαθιά τον πολιτισμό τους. Κάνε το πρώτα και μετά αν μπορείς να περπατήσεις βγες και επανέλαβε. Και μην ξεχνάς. Βγήκες με το ψέμα ότι είσαι πατριώτης. Αυτοί που σε εξέλεξαν δεν σε θέλουν πια οπότε μόνο ΜΚΟ και σύριζα εκπροσωπείς.

Μ.Τ.

Η ΝΔ επιμένει ότι θα “καθαρίσει” τα Εξάρχεια σε ένα μήνα: Σας παρουσιάζουμε το απόρρητο σχέδιο Μητσοτάκη

Ο  μέχρι πρότινος Υπουργός Δικαιοσύνης, ο Παρασκευόπουλος είπε ανάμεσα σε άλλα ότι ήρθε η ώρα να ανοίξει ο διάλογος για να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας (!) καθώς και ότι καλύτερη τιμωρία θα είναι η πολιτική και κοινωνική απαξίωση τέτοιων πράξεων. Ασφαλώς δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από ένα ιδεολόγο αριστερό, αλλά αυτό μας θύμισε και τις δηλώσεις του σημαντικού στελέχους της νδ (Βαρβιτσιώτη) που θεωρούσε «αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου την καύση της σημαίας». Έχουμε μυαλό μέσα στο κεφάλι μας ή δεν έχουμε; Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ανά πάσα στιγμή υπάρχει ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία και χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα τονώσουν το φρόνημα του έθνους και θα τον προετοιμάσουν για όλα τα ενδεχόμενα; Τι σημαίνει πολίτικη και κοινωνική απαξίωση; Ένα παχύδερμο, ένας αναρχικός, ένας αναρχοαυτόνομος που καίει τη σημαία τι θα του διδάξει η περιφρόνηση που εισηγείται ο πρώην υπουργός; Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε στα τσακίδια δεξιούς και αριστερούς αν θέλουμε να έχουμε πατρίδα. Την Ελλάδα «θέλομεν και ας τρώγομεν πέτρες» που είπε ο Κολοκοτρώνης . Χρυσή Αυγή, για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Κωνσταντίνα Σ.

Κύκλωμα δουλεμπόρων με «άρωμα» Ισλαμικού Χαλιφάτου δρούσε μέσα στα hot spot των Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-13-dekembriou-2016#ixzz4SferuxQA

Exit mobile version