Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Παιονία, Καστοριά

Με πλήθος συμπολιτών και με αρκετούς νέους επισκέπτες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Παιονίας προ ολίγων ημερών ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Ματθαιόπουλου Αρτέμη με θέμα «Η απειλή της λαθρομετανάστευσης και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής». Ο Γραμματέας της Τοπικής, Παπαδόπουλος Αντώνης προέβη σε μία σύντομη αναφορά των δραστηριοτήτων της και στις επικείμενες δράσεις που στόχο έχουν την αφύπνιση των Ελλήνων και την ανάδειξη των προβλημάτων που διαιωνίζουν οι πολιτικές των μνημονιακών κομμάτων.

Λαμβάνοντας το λόγο ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στην κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας αλλά και στους λόγους που μας οδήγησαν από την είσοδο στο κοινό νόμισμα στα μνημόνια και ακολούθως στη λαθρομεταναστευτική χίμαιρα. Ενδελεχώς αναπτύχθηκε το σκεπτικό των κυβερνώντων περί «διαχείρισης» του λαθρομεταναστευτικού αναλύοντας τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους το ψευτοανθρωπιστικό κράτος έχει ως πρώτη του προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών των λαθρομεταναστών και την υποβάθμιση των Ελλήνων σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Τέλος, ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους και απαντήθηκαν όλες οι απορίες τους καθώς αναπτύχθηκε περαιτέρω το πολιτικό μας πρόγραμμα ως κόμμα εξουσίας.

Με μία λιτή και σεμνή τελετή κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Καστοριάς και με την παρουσία των Συναγωνιστών Ματθαιόπουλου Αρτέμη και Γραικού Φώτη απέτισε φόρο τιμής στον μεγάλο Έλληνα εθνικιστή και στοχαστή Ίωνα Δραγούμη, επί αφορμή περιοδείας που γίνεται σε ολόκληρη τη Μακεδονία με θέμα την ανάδειξη του Μακεδονικού ζητήματος και των επιζήμιων χειρισμών της κυβέρνησης πάνω στο εν λόγω μείζων ζήτημα. Στη γενέτειρα του, στο χωριό Βογατσικό της Καστοριάς κι εμπρός στον ανδριάντα του Δραγούμη κατατέθηκε στεφάνι ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τον πνευματικό πλούτο που μας κληροδότησε και για την σπουδαία προσφορά του στον ελληνικό εθνικισμό.

xamak.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-paionia#ixzz4Si1sfsza

Exit mobile version