Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ψευτοδεξιά ΝΔ συμμετείχε σε εκδήλωση του ΚΚΕ υπέρ των συμμοριτών του “δημοκρατικού στρατού”

Η ψευτοδεξιά ΝΔ συμμετείχε σε εκδήλωση του ΚΚΕ υπέρ των συμμοριτών του “δημοκρατικού στρατού”

Σε μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη-καταγγελία προέβη η «Κυριακάτικη Δημοκρατία» υπό τον τίτλο «Η Ν.Δ. “ξέχασε” να καταθέσει στεφάνι στου Μακρυγιάννη!». 

Το κείμενο ξεκινά ως εξής: «Μπορεί στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ στελέχη που πρόσκεινται στη Ν.Δ. και ευρύτερα στον κεντροδεξιό χώρο να δίνουν σταθερά το «παρών» ως προσκεκλημένοι, ωστόσο σε σημαντικές ιστορικές επετείους, όπως η εκδήλωση εορτασμού της 72ας Επετείου Μάχης του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη την προηγούμενη Κυριακή, η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει να είναι απούσα. Κάποιοι προφανώς έκριναν σκόπιμο -ή απλά παρέβλεψαν- κανείς εκπρόσωπος του κόμματος να μην καταθέσει στεφάνι προς τιμήν της μνήμης των Πεσόντων υπέρ Πατρίδας στη Μάχη των Αθηνών τον Δεκέμβριο του 1944, προκαλώντας έτσι εύλογα ερωτήματα».

Πολύ πιο αποκαλυπτικά, όμως, (και φυσικά, πολύ χειρότερα) είναι τα όσα γράφονται προς το τέλος του κειμένου, όπου αναφέρονται τα εξής: «Αντίθετα, σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Περισσός για τη θέση της γυναίκας στον ΔΣΕ στη Λαμία με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα και παρόντος του Δημήτρη Κουτσούμπα παρέστησαν αρκετά στελέχη της απέναντι πλευράς. Ανάμεσά τους, ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης (πρώην βουλευτής της Ν.Δ.), ο αντιδήμαρχος (πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ) και ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Δύο εκδηλώσεις τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, από τις οποίες πάντως μπορούν να προκύψουν αρκετές θλιβερές διαπιστώσεις».

Με απλά λόγια, η ΝΔ νομιμοποίησε, για μια ακόμη φορά, πολιτικά τους συμμορίτες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), με την συμμετοχή εκπροσώπων της σε ημερίδα του ΚΚΕ για την δράση αυτών των σφαγέων Ελλήνων. Σφαγείς, οι οποίοι επεδίωκαν να καταστήσουν την Ελλάδα ένα ακόμη παράρτημα του «ερυθρού παραδείσου» και εδαφικά ακρωτηριασμένη.

Βεβαίως, οι πολιτικοί απατεώνες της ΝΔ, οι οποίοι εδώ και 42 χρόνια δεν παραλείπουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να δηλώνουν ότι «τιμούν τους αγώνες της αριστεράς» και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις του ΚΚΕ και άλλων εγχώριων μπολσεβίκων, είναι οι ίδιοι που εντελώς ανερυθρίαστα μιλούν για τον «κομμουνιστικό κίνδυνο» (!), προσπαθώντας να ξεγελάσουν πατριώτες και αντικομμουνιστές προκειμένου να την ψηφίσουν. Γι’ αυτό και αξίζουν όχι μόνο την μέγιστη περιφρόνηση, αλλά και την πολιτική τιμωρία που τους αναλογεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-summeteiche-se-ekdhlwsh-tou-kke-uper-twn-summoritwn-tou-dse#ixzz4Si4R4cDN

Exit mobile version