Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προδοσία: Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση προχωρά σε αναγνώριση «μειονοτήτων»!

Προδοσία: Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση προχωρά σε αναγνώριση «μειονοτήτων»!

Διαβάζοντας τα όσα γράφει η φυλλάδα των εθνομηδενιστών και των τρομοκρατών για την χθεσινή παρέμβαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην αντεθνική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ΕΣΗΕΑ (!) δεν θα σταθούμε στην χολή που βγάζει. Είναι απολύτως δικαιολογημένη τέτοιου είδους αντίδραση από όσους αγκαλιάζουν οτιδήποτε το ανθελληνικό. Θα σταθούμε, όμως, στην «είδηση» που βγαίνει μέσα από τα λεγόμενα της εθνομηδενίστριας Μαρίας Γιαννακάκη, η οποία δεν θα μας απασχολούσε στο ελάχιστο εάν δεν ήταν θεσμικά υπεύθυνη σε κρατικο-κυβερνητικό πόστο.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην φυλλάδα «Εφημερίδα των Συντακτών» κάτω από τον τίτλο «Προστασία μειονοτήτων με νομοθετική πρωτοβουλία», μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η είδηση δεν είναι ότι έγινε ακόμη μια εκδήλωση για τις μη αναγνωρισμένες μειονότητες στην Ελλάδα και τις σχετικές καταδίκες της χώρας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), με τις οποίες ακόμη δεν έχει συμμορφωθεί. Ούτε ότι για ακόμη μια φορά εισέβαλαν φωνάζοντας και υβρίζοντας υπόδικοι βουλευτές για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, θυμίζοντας την τακτική τους προτού εκλεγούν στη Βουλή και κλιμακώσουν τις επιθέσεις τους. 

Η είδηση είναι ότι σε αυτή την εκδήλωση παρευρέθη η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, που ήταν όχι απλώς ενήμερη για τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ και το γεγονός ότι το κράτος οφείλει να τις λάβει υπόψη του αλλά, όπως δήλωσε, “θα υπάρξουν εξελίξεις” με μια νομοθετική πρωτοβουλία.

Μπορεί ακόμη να μην έχει εκδοθεί καν το ΦΕΚ για την ανάληψη των καθηκόντων της, καθώς έχουν περάσει λίγες μόνο μέρες, αλλά, διευκρινίζοντας ότι κατά το Σύνταγμα και βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης του 1923 αναγνωρίζεται μόνο μία και μάλιστα θρησκευτική μουσουλμανική μειονότητα, παραδέχτηκε ότι “βρισκόμαστε μπροστά σε υπαρκτά προβλήματα που πρέπει να απαντήσουμε”. Βέβαια, τα σχετικά θέματα τα χειρίζεται το υπουργείο Εξωτερικών και όχι το Δικαιοσύνης…».

Καταρχάς, η παρουσίας μιας εκπροσώπου του Ελληνικού Κράτους και της κυβέρνησής του σημαίνει πολιτική νομιμοποίηση μιας ξεκάθαρα ανθελληνικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο περιβόητος Δημητράς με το τουρκόφιλο DEB. Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο δεν είναι το τι λέει η Γιαννακάκη, αλλά το ότι η κυβέρνηση δεν την έχει αποπέμψει ακόμα από την θέση της, για την παρουσία-συμφωνία στα όσα η ανθελληνική μάζωξη πρεσβεύει. Τα ερωτήματα, λοιπόν, είναι συγκεκριμένα:

α) Ο πολιτικός της προϊστάμενος υπουργός Δικαιοσύνης ήταν ενήμερος για την παρουσία της Γιαννακάκη στην εν λόγω εκδήλωση; Αν ναι, τότε τόσο αυτός όσο και η υπόλοιπη κυβέρνηση είναι συνυπεύθυνοι για αυτό το εθνικό ατόπημα.

β) Οι δηλώσεις της συγκεκριμένης εθνομηδενίστριας, ότι «θα υπάρξουν εξελίξεις», τι σημαίνουν; Μήπως ότι ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για την αναγνώριση «μειονοτήτων» όπως τούρκων, “μακεδόνων”, τσάμηδων, βλάχων και ποιος ξέρει πόσων άλλων, ενώ στην πραγματικότητα τέτοια ζητήματα δεν υφίστανται; Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι η επίσημη θέση κάθε μεταπολιτευτικής κυβέρνησης είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μια μειονότητα και αυτή καθαρά θρησκευτικού χαρακτήρα, όπως ορίζει η συνθήκη της Λωζάννης.

Οποιαδήποτε «αναθεώρηση» ή πολύ χειρότερα επέκταση σε θέματα «μειονοτήτων» ισοδυναμεί ξεκάθαρα με ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την οποία ο Ελληνικός Λαός δεν θα επιτρέψει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφει η ρυπαρή αυτή φυλλάδα, τόσο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όσο και υπέρ των «μειονοτήτων» στο ρεπορτάζ, αποτελούν για μια ακόμη φορά Τίτλο Τιμής για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και αποκαλυπτήρια εθνομηδενισμού για τους συκοφάντες της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-prodosia-h-kubernhsh-prochwra-se-anagnwrish-meionothtwn#ixzz4SklOO56l

Exit mobile version