Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτο «γλείψιμο» του φραπεδολόγου Λεβέντη για τον Σόιμπλε – Ο αποτυχημένος μάντης προέβλεψε πάλι εκλογές για τις 8 Ιανουαρίου!

Απίστευτο «γλείψιμο» του φραπεδολόγου Λεβέντη για τον Σόιμπλε - Ο αποτυχημένος μάντης προέβλεψε πάλι εκλογές για τις 8 Ιανουαρίου!

Κάποτε τα λεγόμενα και οι «κρυάδες» του, υπό την μορφή «πολιτικών αναλύσεων», προκαλούσαν απλώς τον γέλωτα σ΄όσους Έλληνες τον παρακολουθούσαν, προκειμένου να διασκεδάσουν και να σπάσουν πλάκα  με την γραφικότητα που εξέπεμπε.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος όμως τώρα βρίσκεται (για πρώτη και τελευταία φορά) στο Κοινοβούλιο και φροντίζει πλέον με τα όσα ισχυρίζεται να προκαλεί όχι πια τον γέλωτα, αλλά την οργή και την αηδία. «Ξεφεύγοντας», για μια ακόμη φορά, σ΄ένα ξέφρενο κρεσέντο υπέρ των δανειστών, ο πολιτικά φαιδρός αυτός τύπος προχώρησε σε εγκωμιασμό και «αγιογραφία» του Σόιμπλε. «Ο κ. Σόιμπλε δεν φταίει σε τίποτε και ζητάει τις μεταρρυθμίσεις που οι πολιτικές ηγεσίες στο παρελθόν και σήμερα δεν υλοποίησαν».

Ακόμη κι η αντίθεσή του στο «φιλοδώρημα» της κυβέρνησης προς τους συνταξιούχους δεν είχε ως περιεχόμενο την ξεκάθαρη κοροϊδία τους από τον Τσίπρα, αλλά το γεγονός ότι το έκανε, ενώ πρώτα «έπρεπε να πάρει τη σύμφωνη γνώμη των Ευρωπαίων»!

Υπηρετώντας πιστά την τρομολαγνεία του ευρώ επανέλαβε μονότονα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι «η επιλογή εξόδου από το ευρώ θα επιφέρει ανθρωπιστική κρίση και τότε αυτοί που την υποστηρίζουν σήμερα θα ζητούν επίσης το κεφάλι του Τσίπρα, όταν δεν θα έρθει η σύνταξη, δεν θα υπάρχουν βενζίνη, φάρμακα κλπ» και συμπλήρωσε ότι «είναι προς όφελος της Ελλάδας η εφαρμογή όλων των μέτρων και μεταρρυθμίσεων»!

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να παίξει και πάλι τον ρόλο του… προφήτη, προβλέποντας για πολλοστή φορά εκλογές. Η μόνη διαφορά με το περασμένο Σάββατο, όπου προέβλεψε εκλογές στις 22 Ιανουαρίου, είναι ότι τώρα έβαλε ως πιθανή ημερομηνία ακόμη και την Κυριακή πριν τις 12 Ιανουαρίου, ημερομηνία συνομιλιών για το ζήτημα της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο.

Βεβαίως, το γεγονός ότι αυτή η Κυριακή είναι η 8η Ιανουαρίου και συνταγματικά δεν προλαβαίνουν να γίνουν εκλογές, ακόμη κι αν η Βουλή διαλυόταν χθες, προφανώς και δεν παίζει κανέναν ρόλο… Το θλιβερό στην όλη υπόθεση είναι ότι κανένας «ανεξάρτητος» δημοσιογράφος των «αντικειμενικών» ΜΜΕ δεν έχει πιάσει αυτόν τον πολιτικό τσαρλατάνο και να τον εξευτελίσει πολιτικά, θυμίζοντάς του πόσες φορές στο παρελθόν έχει κάνει αποτυχημένες προβλέψεις για το στήσιμο εκλογικής κάλπης…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-gleipsimo-tou-frapedologou-lebenth-gia-ton-soimple.-proeblepse-ek#ixzz4SlD6EeTB

Exit mobile version