Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Επιτέλους κάποιοι λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Η παρέμβαση σας στους εσωτερικούς εχθρούς αυτού του τόπου δείχνει ότι όσο και εάν θέλουν, δεν θα σβήσουν έναν πολιτισμό χιλιάδων ετών, οι δήθεν προοδευτικοί κομμουνιστές με δεξιά τσέπη και όλους αυτούς που μας σκοτώνουν με το χαμόγελο. Ίσως οι φωνές να τρομάζουν όλα αυτά τα «αγοράκια» μια και έχουν μάθει να μας κάνουν κακό, αφού μας έχουν ναρκώσει αλλά μέχρι εδώ. Συνεχίστε και όταν πάρετε το 20% που θα έπρεπε να είχατε, τότε ίσως αυτά τα χαϊδεμένα αγοράκια καταλάβουν ότι οι ώρες στους χάρτινους θρόνους τους είναι λίγες. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω αλλά πιστέψτε με, εάν δεν είχατε αυτόν τον πόλεμο από την τηλεόραση, τώρα θα είχαμε περισσότερους βουλευτές σας να υπερασπίζονται πραγματικά τα συμφέροντα του Λαού.

Ειλικρινώς, Π.  Δημήτρης

Τιμή στους Έλληνες των Καλαβρύτων! Καταδίκη των γερμανών εγκληματιών πολέμου και των “νεοδοσίλογων” – Άγριο κράξιμο σε Σύριζα και Νδ από Καλαβρυτινούς

Αγαπητοί φίλοι, όπως βλέπετε και παρακολουθείτε τα φαινόμενα ψεύδους και λασπολογίας εναντίον της Πατρίδας μας και συγχρόνως της Χρυσής Αυγής μια χαρά κρατούν. Οι κινήσεις που κάνετε είναι άριστες και συγχαρητήρια για την παρέμβαση στην ανθελληνική ΕΣΗΕΑ, καθώς επίσης ακόμη περισσότερα συγχαρητήρια, που δεν πέσατε στην παγίδα μιας προβοκάτσιας την οποία τόσο επιθυμεί σύσσωμο το ψευτοσυνταγματικό τόξο. Είμαστε μαζί σας να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Κ.Β.

Πανικός στα «Νέα»: Η δυσάρεστη έκπληξη στις κάλπες είναι δεδομένη – Η Χρυσή Αυγή θα είναι ο νικητής των εκλογών!

Τον απλό αγωνιστή φοβούνται οι προδότες. Ο απλός άνθρωπος, αυτός που τους πολεμά χωρίς πλάτες και χωρίς εχέγγυα, είναι για τους προδότες η μεγαλύτερη φοβέρα. Αυτός που η ανάγκη του για ελευθερία έγινε μεγαλύτερη από (και πάταξε) όλους τους φόβους του. Αυτός που βάζει την ελευθερία του πάνω απ’ όλα όσα διακινδυνεύει να χάσει. Ποιος από τους θρασύδειλους προδότες θα παλέψει με αυτόν που του λέει “ή ταν ή επί τας”; Μια μικρή μειοψηφία από τέτοιους αλλάζει πάντα την Ιστορία. Τέτοια μειοψηφία, σε ολόκληρη την ιστορία, ανατρέπει τα καθεστώτα. Κάνε το χρέος σου. Αυτό το μικρό που σου αναλογεί. Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή που δίνει τον υπέρ πάντων Αγώνα να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Γ.Π.

37.667 θέσεις εργασίας χάθηκαν τον Νοέμβριο στο ιδιωτικό τομέα – Καμία θέση εργατοπατέρα δεν είχε την ίδια τύχη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-14-dekembriou-2016#ixzz4SniW68Ak

Exit mobile version