Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Game Over» για τους μισθοφόρους των αμερικανοσιωνιστών στο Χαλέπι – Υπέστησαν πανωλεθρία από τις δυνάμεις του Άσσαντ

«Game Over» για τους μισθοφόρους των αμερικανοσιωνιστών στο Χαλέπι - Υπέστησαν πανωλεθρία από τις δυνάμεις του Άσσαντ

Το Χαλέπι απελευθερώθηκε από τους κανίβαλους μισθοφόρους του Ομπάμα, του ΝΑΤΟ, της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και του Ισραήλ. Η καθοριστική νίκη του συριακού στρατού σε αυτή την μεγαλύτερη πόλη της χώρας, πλέον οι δυνάμεις του Άσαντ κατέχουν όλες τις σημαντικές και μεγάλες πόλεις της Συρίας, έχει βαθύτατες προεκτάσεις στην Μέση Ανατολή και ουσιαστικά ανατρέπει όλη την έως σήμερα αμερικανοσιωνιστική πολιτική στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ενώ οι δυτικές κυβερνήσεις χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους αμάχους του Χαλεπίου και τις δήθεν ακρότητες του συριακού στρατού κατά την διάρκεια των μαχών για την ανακατάληψη της πόλης από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, της Αλ Νούσρα, του FSA και των παραφυάδων τους, δάκρυα τα οποία ουδόλως έχυσαν όταν οι μισθοφόροι τους τα τελευταία 6 χρόνια σκότωναν, βίαζαν και αποκεφάλιζαν κατά χιλιάδες τους «άπιστους» πολίτες της Συρίας. Αξίζει να θυμηθούμε τον ρόλο της Δύσης στην πρόκληση αυτού του συμμοριτοπολέμου που είχε συνολικά ως θύματα 400.000 αμάχους.

Οι ΗΠΑ μαζί με το ΝΑΤΟ ενθάρρυναν, προπαρασκεύασαν και προώθησαν την αποσταθεροποίηση της Συρίας και εκ παραλλήλου προσπάθησαν να ανατρέψουν τον Άσαντ στο πλαίσιο ενός γεωπολιτικού σχεδίου για τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής. Ο Άσαντ αντιστάθηκε όπως οφείλει να αντισταθεί κάθε ηγέτης που προασπίζεται τα συμφέροντα της πατρίδας του και με την βοήθεια των συμμάχων του, Ρωσίας, Ιράν, Χεζμπολάχ και Κούρδων της οργάνωσης PYD, απελευθέρωσε την χώρα του από τα σουνιτικά-βαχαμπιστικά μιάσματα.

Η απελευθέρωση του Χαλεπίου είναι μια ιστορική νίκη για τον Άσαντ, μια νίκη καμπής στον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας. Αυτή η νίκη θα έχει ειδικό βάρος σε οποιεσδήποτε πολιτικές συνομιλίες για το μέλλον της Συρίας και είναι βέβαιο ότι ο Άσαντ μετά το Χαλέπι θα πιέσει για μια συνολική διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων, μια διευθέτηση που θα τον καθιστά αναμφισβήτητο ηγέτη της Συρίας, κάτι που θα έχει πολιτικές και στρατηγικές προεκτάσεις στην ευρύτερη Μέση Ανατολή.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/game-is-over-sto-chalepi-gia-tous-misthoforous-twn-amerikanosiwnistwn#ixzz4SqBx9R00

Exit mobile version