Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Είναι γεγονός ότι σαν ενήλικας 18 χρονών, πλέον έρχεται η ώρα που πρέπει να “αναλάβω τις ευθύνες μου”. Θα αναφερθώ κυρίως στο θέμα της πολιτικής. Σίγουρα ως έφηβος δεν αναζητούσα την ακριβή αλήθεια, αλλά αντίθετα πολλές φορές πίστευα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για να ενημερωθώ χωρίς να εμβαθύνω στην αλήθεια. Βέβαια, πάντα έκρινα με κριτήριο τι είναι καλό για την Πατρίδα και με ενδιέφερε μόνο αυτό, υποστηρίζοντας πάντα οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει καλό στην χώρα ανεξαρτήτως από που προερχόταν. Σήμερα έχοντας αναπτύξει μια κριτική σκέψη θέλω να τονίσω ότι σε αυτή την χώρα έχουμε βαρεθεί – σιχαθεί τους ψεύτες πολιτικούς που κάνουν ότι μπορούν για να μας ξεπουλήσουν και να μας μετατρέψουν σε Ελλαδιστάν. Έχουμε επίσης  αηδιάσει από την υποκρισία των “αντιρατσιστών” και των “δημοκρατικών” δημοσιογράφων και πολιτικών που θέλουν να μας κάνουν “ένα” με τους λαθρομετανάστες. Έχω να πω, λοιπόν, ότι όσο υπάρχουν πατριώτες που αγαπάνε αυτόν τον τόπο δεν θα τους περάσει η Ελλάδα να γίνει ισλαμική χώρα. Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η μόνη μας ελπίδα στον αγώνα για την Πατρίδα και θα την στηρίζουμε μέχρι να πάρουμε τέλους. Έρχεται η ώρα που θα ξεβρωμίσει επιτέλους αυτός ο τόπος.

Γιάννης Κ., Πειραιάς

Εφημερίδα “Εστία”: Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανεβαίνουν διαρκώς

Είμαι φοιτητής του τμήματος πολιτικών μηχανικών του ΑΠΘ. Κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή τα τελευταία χρόνια. Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν κατά τη διάρκεια του μαθήματος στη σχολή τα βλέμματα όλων των φοιτητών που βρίσκονταν στο αμφιθέατρο στραφήκαν στην είσοδο. Σε λίγα δευτερόλεπτα όλοι είχαν σκάσει στα γέλια στη θέα του Σταύρου  Θεοδωράκη. Τελικά ο τύπος είναι πραγματικά αστείος και το δείχνει σε κάθε πράξη του. Το μόνο που έκανε ήταν να βγει κάποιες ”selfie” και να χαζογελάει άνευ λόγου. Δεν ενδιαφέρθηκε καν για το μάθημα, ούτε για τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολή ή οι φοιτητές, ούτε βέβαια για την άποψη μας για το κόμμα του. Κλείνοντας θέλω να τονίσω αυτό, ναι Αρχηγέ έχεις απόλυτα δίκιο, παντού υπάρχει ένας Χρυσαυγίτης, παντού ακόμη και εκεί που δεν φτάνει το φτωχό μυαλό τους. Δυστυχώς στα πανεπιστήμια και ειδικά στα πολυτεχνεία κυριαρχεί δραματικά η αριστερά και η απάθεια, η αφέλεια της ”selfie” από την μια και από την άλλη η απλυσιά της τζίβας. Υπάρχουν όμως αρκετά ελληνόπουλα που είναι και μορφωμένα αλλά και μάχιμα που δεν έχουν τυφλωθεί από την προπαγάνδα τόσων χρόνων και αγωνίζονται για πίστη, Πατρίδα, θρησκεία και εθνική κυριαρχία και είναι περήφανα που το DNA τους είναι ελληνικό.

Γ.Ρ.

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού στην «Ελεύθερη Ώρα»

Την πραγματικότητα δεν την βιώνεις μέσα από στατιστικές ή έρευνες, αλλά από προσωπική εμπειρία, μέσα από πρόσωπα και πράγματα της καθημερινότητας. Η όσφρηση αυτή είναι που σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα της σαπίλας γύρω σου. Δεν υπάρχει ελεύθερος επαγγελματίας που να μην έχει εκβιαστεί από υπάλληλο της εφορίας σήμερα πιο πολύ από ποτέ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών. Διαφθορά σε ένα κράτος μέχρι το μεδούλι. Τι θα γίνει με αυτούς τους βασανιστές του Έλληνα πολίτη; Η απάντηση είναι για θρήνο, όχι για γέλια. Δυστυχώς.

Μ.Β.

Στήνουν αναρχοκομμουνιστικό «στρατό» στα Εξάρχεια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-15-dekembriou-2016#ixzz4Stx3tEdY

Exit mobile version