Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Η Ελλάδα κινδυνεύει από ενδεχόμενο επιθέσεως από την Τουρκία, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της, αλλά η ΕΣΗΕΑ δίνει την αίθουσά της σε τούρκους να οργανώσουν τη φιέστα τους και να πουν τις εθνικά απαράδεκτες θέσεις τους. Το πρόβλημα ήταν η παρέμβαση της Χρυσής  Αυγής και όχι η ουσία της υπόθεσης. Πάει μια αντιπροσωπεία (θεσμικά) από βουλευτές στο Καστελόριζο, ανάμεσα σε αυτούς και η Χρυσή Αυγή και διαρρηγνύουν όλοι τα ιμάτια τους εναντίον της, τη στιγμή που οι ίδιοι έχουν αδιαφορήσει πλήρως για τα εθνικά θέματα, εν γνώσει τους ότι περιφρονούν εμπράκτως ένα τμήμα του Ελληνικού λαού σεβαστό που την έχει ψηφίσει. Μιλάει το ΚΚΕ για εγκληματική οργάνωση τη στιγμή που πρώτον δικαστική απόφαση δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει από τη στιγμή που οι ανακολουθίες και τα ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια κάθε μέρα, και από την άλλη ουσιαστικά αμνηστεύει τα δικά του εγκλήματα όπως και όλων των πάσης φύσεως αριστερών παραφυάδων. Ως γνωστόν η αριστερά δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο! Το παρήγορο που έχουμε να πούμε είναι ότι η ιστορία του Ευρωπαϊκού Εθνικισμού δείχνει ότι ο εθνικισμός ανεβαίνει σε καιρούς αβεβαιότητος, σε καιρούς έλλειψης αξιών και ιδανικών για το παρόν και το μέλλον των πατρίδων. Και η πατρίδα μας έχει και παρόν και μέλλον. Όχι όμως με τους μηδενιστές του Σύριζα και τους μασονοδεξιούς της Νδ του αντισυνταγματικού τόξου που ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα και για τίποτε άλλο. Που ενδιαφέρονται μόνο για τα καλά λόγια της τρόικας, αλλά όχι και του ελληνικού λαού από τον οποίον έχουν εκλεγεί για να τον οδηγήσουν υποτίθεται σε ένα καλύτερο αύριο και αντί αυτού ο λαός εισπράττει ταπεινώσεις, μειοδοσίες και εθνικές συμφορές. Ότι και να κάνουν εμείς ανεβαίνουμε και αυτοί φεύγουν. Η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών έφτασε και ας το πάρουν χαμπάρι! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει η Ελλάδα.

Κωνσταντίνα Σ.

Γιάννης Λαγός στο Θράκη ΝΕΤ: Κινήσεις εντυπώσεων από τον Σύριζα – Θα εφαρμόσει όσα λέει το Μνημόνιο! ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνική κοινωνία, νεύρα, διχασμός, κομματικοποίηση, χολή και σαπίλα. Το μοναδικό που θα βγει, το μοναδικό που θα “γεννήσει” είναι μαυρίλα, μοναξιά και εγκλωβισμός. Όχι, δεν θα υπάρξει ελπίδα. Για να σωθούμε, πρέπει να το θέλουμε, να είμαστε ενωμένοι και να πολεμήσουμε, για έναν κοινό σκοπό. Είναι δύσκολο να υπάρξει σύγκλιση και συναισθηματικό υπόβαθρο και ότι ακόμη απαιτείται για να κάνουμε τη διαφορά. Είναι πολύ λυπηρό, που και η γενιά μας, μετά από τόσα που πέρασε, να συνεχίζει να κάνει τα ίδια λάθη, αυτά, που πολεμούσαμε, αυτά που αηδιάζαμε. Είναι απίστευτο το μέγεθος της διαφθοράς που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, ειδικότερα όταν έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους σπουδαγμένους και γαλουχημένους σε τέτοιες καταστάσεις. Ανθρώπους, που έχουν την όρεξη, τον χρόνο, το στομάχι, να το κάνουν αυτό, για πάντα ακάθεκτοι. Είναι δύσκολο να προσπαθείς να αντιμετωπίσεις ανθρώπους, οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί να υποστηρίζουν το εγώ τους απέναντι στο εμείς. Το να είσαι άλλωστε κομματόσκυλο, πωρωμένος και μονόπλευρος σε κάνει κατά κάποιον τρόπο σούπερ ήρωα, ανίκητο και ανυπέρβλητο, για όσους μας διοικούν, μας διοικούσαν και ίσως αν δεν αλλάξουμε να μας διοικούν. Άλλωστε αυτό ήταν το κύριο εφόδιο που είχαν για να καταφέρουν να αναρριχηθούν και, ναι, τα κατάφεραν. Υπάρχει όμως ελπίδα ενάντια σε αυτό το σάπιο κόσμο και έχει όνομα. Είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και ο Αγώνας που δίνουν για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Γ.Κ.

Γελάνε και οι πέτρες στις Βρυξέλλες: Ο Τσίπρας που δεν ήξερε ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, ζητάει τώρα «σεβασμό της Εθνικής Κυριαρχίας»

Εντελώς τυχαία βλέποντας το κανάλι της ΕΡΤ, αυτή που πληρώνουν οι Έλληνες υποχρεωτικά, πρόβαλε ένα ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής για το ισλαμικό χαλιφάτο. Μάλιστα γινόταν χοντροκομμένη προπαγάνδα απενοχοποίησης των συμμοριτών του ISIS, δείχνοντας εν προκειμένω καθημερινές στιγμές με τις οικογένειες τους. Κοινή γραμμή λοιπόν το κρατικό κανάλι με τα υπόλοιπα δυτικά μέσα ενημέρωσης τα οποία από κοινού προσπαθούν να αμαυρώσουν τη νόμιμα εκλεγμένη ηγεσία της Συρίας, επειδή δεν είναι αρεστή στους αμερικανοσιωνιστές, υποστηρίζοντας ξεδιάντροπα το δημιούργημα των αμερικανών όπως είχε δηλώσει ξεκάθαρα και ο Μπρεζίνσκι σύμβουλος αρκετών προέδρων των ΗΠΑ. Γινόμαστε μάρτυρες της καθημερινής προπαγάνδας των ΜΜΕ που μιλούν ότι μέσα από το κατεστραμμένο και χωρίς βασικές υποδομές Χαλέπι, το οποίο μόνο από τις εικόνες που δείχνουν (μια ισοπεδωμένη πόλη) και είναι ξεκάθαρο ότι στερείται ηλεκτρικού ρεύματος να αποστέλλουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «εγκλωβισμένες γυναίκες», ότι ο Συριακός στρατός πράττει φρικαλεότητες. Ας καταλάβουν επιτέλους ότι δεν είμαστε βλάκες και ας μην προκαλούν την νοημοσύνη μας.

Σ.Χ.

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για την επαναφορά μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-16-dekembriou-2016#ixzz4Sx8TeHz6

Exit mobile version