Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Αμπελόκηποι

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου συγκεντρώθηκε στα Λευκάδια Ναούσης πλήθος συναγωνιστών από τις γύρω περιοχές για την προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι συναγωνιστές αναφέρθηκαν διαδοχικά στα μείζονα ζητήματα της περιοχής που ζητούν επίλυση καθώς και στον εθνικό κίνδυνο που διατρέχει η πατρίδα μας από την ανεξέλεγκτη και όλο και αυξανόμενη λαθρομετανάστευση, καθώς και την συνεχιζόμενη πολιτική των μνημονίων.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε ανάγνωση ιστορικού κειμένου με θέμα τα Δεκεμβριανά του ’44, στα πλαίσια των Μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας που διεξάγονται σε όλες τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής. Προηγήθηκε εκτεταμένη ενημερωτική εξόρμηση με διανομή εκατοντάδων φυλλαδίων στα χωριά Πολυπλάτανος, Αγγελοχώρι, Ζερβοχώρι, Χαρίεσσα, Επισκοπή, Μαρίνα και Λευκάδια. Οι ενημερωτικές δράσεις και οι πολιτικές εκδηλώσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε όλη την Ημαθία, έτσι ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας για τις πολιτικές θέσεις του εθνικιστικού κινήματος. Ζήτω ο Αγώνας!

Στα πλαίσια των ενημερώσεων της Τ.Ο. Αμπελοκήπων, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την λειτουργία του Συλλόγου Συνταξιούχων Αττικής. Τον ομιλητή παρουσίασε ο Συναγωνιστής και γραμματέας της τοπικής , Σταύρος Κρίκος, αφού προηγουμένως πραγματοποίησε σύντομη επισκόπηση των γεγονότων της εβδομάδος. Ανέφερε προλογίζοντας τον ομιλητή τον δόλιο τρόπο του συνδικαλισμού της αριστεράς και την εξ συστήματος ανοχή της δεξιάς και τις ευθύνες που φέρουν για την αποβιομηχανοποίηση της χώρας, που σαν αποτέλεσμα είχε την εκτόξευση της ανεργίας και την ανάγκη εισαγωγών σε μια χώρα που κάποτε είχε σχεδόν αυτάρκεια στα περισσότερα είδη βασικής επιβίωσης.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο συναγωνιστής Βίκτωρ Γλυνός και πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ενημέρωση. Αναφέρθηκε στις παθογένειες του αμαρτωλού συνδικαλιστικού παρελθόντος και ανέλυσε την θέση της Χρυσής Αυγής για την ειρηνική, υγιή και αρμονική συνύπαρξη όλων των εργαζομένων μέσα στο Εθνικό Κράτος. Σε ερώτηση των παρευρισκόμενων παρουσίασε το έντυπο εγγραφής στους Συλλόγους, την διεύθυνση των Γραφείων (Λαομέδοντος 3, 4ος Όροφος, πλησίον Παναθηναϊκού Σταδίου), το  τηλέφωνο (2107018463), την ημέρα και τις ώρες λειτουργίας. Η δραστηριότητα ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος σε στάση προσοχής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn593#ixzz4Sz3VdpJI

Exit mobile version