Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ… ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ! Η ELDORADO GOLD ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ

stathakis

Γράφει ο Αντίοχος

«We were honoured to be present with Mr. Georgios Stathakis, Greece’s Minister of Environment & Energy at yesterday’s #NYSE Opening Bell».

Αυτή είναι η λεζάντα φωτογραφίας που δημοσιεύθηκε προ ημερών στην ιστοσελίδα της Eldorado Gold, με τον –περιχαρή- συριζαίο υπουργό Σταθάκη αγκαλιά με τ’ αφεντικά της.

Υπενθυμίζουμε, για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν ή το έχουν… ξεχάσει, ότι η Eldorado Gold και η θυγατρική της «Ελληνικός Χρυσός» είναι οι εταιρείες που κάνουν την εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, στην οποία οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ (και ο τωρινός χοντρός συγκυβερνήτης τους – μην τον ξεχνάμε αυτόν…)  εμφανίζονταν επί πολλά χρόνια σφόδρα αντίθετοι και που είχαν υποσχεθεί ότι ερχόμενοι στην εξουσία, θα τους διώξουν.

Και ιδού τα αποτελέσματα! Περιμένατε τίποτα καλύτερο απ’ αυτόν τον παρδαλό θίασο των πολιτικών απατεώνων;

(ΥΓ): Τίτλος παλαιότερης ανακοίνωσης των συριζομούρηδων παλιάτσων: «ΣΥΡΙΖΑ για τις απειλές Eldorado: Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση, ούτε απειλούνται ούτε εκβιάζονται».

Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι το εξής: αυτοί που «ούτε απειλούνται ούτε εκβιάζονται», μήπως τελικά εξαγοράζονται;

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version