Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Χρειαζόμαστε έναν Αρχηγό, όπως ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, να τους στείλει στον αγύριστο και να φωνάξει πρώτα απ’ όλα «Ζήτω η Ελλάς». Όλοι οι κόπροι και τα βολεμένα σκυλιά να φύγουν με κλωτσιές από τις θέσεις εξουσίας, γιατί είναι εγκληματίες που τρώγονται για τα συμφέροντά τους και μόνο. Δεν συμφωνούμε στην καταστροφή του Έθνους, στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας, στην διάλυση της υγείας, της παιδείας, της φτωχοποίησης, στην δουλοπρέπεια, στα παιχνίδια απάτης εις βάρος μας, μη δεχόμενοι να ταυτιστούμε με τους  εγκληματίες και τους απατεώνες που φροντίζουν με κάθε τρόπο να εξαφανίσουν την ταυτότητά μας και να διώξουν και τον τελευταίο Έλληνα από τον τόπο του.

Μ.Β.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί πιστά τις εντολές των δανειστών

Η υφυπουργός οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία στη βουλή, καλούσε σε “φορολογική συμμόρφωση” τους Έλληνες! Οι ανεπάγγελτοι αριστερούληδες που υφάρπαξαν την ψήφο και προέτρεπαν τον κοσμάκη να μην πληρώνει ΕΝΦΙΑ, φόρους, διόδια κλπ κάνουν τώρα και καπιταλιστικό κήρυγμα! Είναι οι ίδιοι που λιγότερο από ένα χρόνο πριν καλούσαν τους Έλληνες σε φορολογική ανυπακοή, φωνάζοντας «δεν πληρώνω». Μόλις έκατσαν στις υπουργικές καρέκλες ταυτίστηκαν πλήρως με την τοκογλυφία και κουνάν το δάχτυλο στους αφελείς, οι οποίοι πεινάνε σήμερα, να μείνουν συνεπείς φορολογούμενοι. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Μ.Κ.

Στα πρόθυρα διάλυσης το «Έθνος»: 100 απολύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα και μείωση αποδοχών 20% σ΄όσους μείνουν

Ερωτώ ως πολίτης της Πατρίδας μου. Που το μόνο που έκανα μια ζωή, ήταν να δημιουργώ, να εργάζομαι τίμια, να προσπαθώ για αρμονία, τάξη, ασφάλεια και ευημερία. Υπάρχει ελληνική πολιτεία; Πόσοι μηδενιστές προδότες, φέρατε τον πόλεμο, την καφρίλα και τον κίνδυνο μέσα στα σπίτια μας; Γιατί δεν προστατευόμαστε ως Έλληνες πολίτες; Γιατί μας εγκαταλείπετε έρμαια, μέσα σε έναν οργουελικό όλεθρο φρίκης και πολέμου; Άξιος ο μισθός σας από τους εχθρούς των Ελλήνων. Ασφαλώς και θα κοιμάστε ήσυχοι έχοντας πουλήσει την συνείδηση σας στο Μαμωνά. Είμαστε σε πόλεμο ύπαρξης των Ελλήνων και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να τον κερδίσει.

Ρ.Κ.

Οι Βορειοηπειρώτες και οι Τσάμηδες: Μια σύγκριση με νόημα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-18-dekembriou-2016#ixzz4T8qPXAsW

Exit mobile version