Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Οι μαρξιστές εθνομηδενιστές του Σύριζα, μισούν την Ορθοδοξία. Στρώνουν το χαλί, για την ισλαμοποίηση της πατρίδας μας. Αφαιρούν τα χριστιανικά σύμβολα από τα νοσοκομεία, για να μην ενοχλούνται και εξεγείρονται οι ισλαμιστές. Με ηλεκτρονικό μήνυμα στους γιατρούς, απαγορεύουν τα χριστιανικά σύμβολα (σταυρούς-εικόνες), την νεκροτομή, την κατανάλωση χοιρινού κρέατος, την παροχή φαγητού ή νερού κατά την διάρκεια του ραμαζανιού, την σίτιση στους ισλαμιστές με το αριστερό χέρι, και την μη πρόβλεψη, για την άσκηση εκδηλώσεων λατρείας στο Ισλάμ. Το μόνο που κάνουν είναι να χαλυβδώνουν  τον αγώνα των Ελλήνων, ενάντια στην ισλαμοποίηση ενισχύοντας τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ώστε να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Σ.Μ.

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την Ελληνική Λογοτεχνία και Ποίηση

Πουθενά και σε κανένα  δυτικό κράτος δεν “ενσωματωθήκαν” μουσουλμάνοι ή τούρκοι ακόμη  και αν ζούσαν  εκεί για πάρα πολλά χρόνια. Παντού οργανώνονται και ζουν σε γκέτο διώχνοντας από την περιοχή τους Χριστιανούς κατοίκους. Εδώ όμως ολοφάνερα πρόκειται για οργανωμένη εισβολή, από εχθρούς της Ευρώπης και της Ε.Ε, με σκοπό την πλήρη αποδιοργάνωση και καταστροφή όπως έγινε και γράφει η ιστορία με τις ανεξέλεγκτες παλαιόθεν εισβολές υπεράριθμων στις περιοχές τους πεινασμένων, Μογγόλων, Αράβων και τούρκων. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει λύση στην ανέλεγκτη λαθρομετανάστευση που σε λίγα χρόνια  θα κάνει τους Έλληνες μειοψηφία στην πατρίδα τους.

Γ. Τ.

Καυστικό σχόλιο της ακριτικής εφημερίδος «Αντιφωνητής» για τις συστημικες αντιδράσεις στην παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην ΕΣΗΕΑ: Η Ελλάδα ανάμεσα αριστεράς Σκύλλας και δεξιάς Χάρυβδης

Θέλουμε και διεκδικούμε την Ευρώπη των Εθνών. Θέλουμε τα ‘Έθνη το καθένα με την κουλτούρα του, την Ιστορία του, τα ήθη και έθιμά του, θέλουμε τα ‘Έθνη ενωμένα μπροστά στον κοινό κίνδυνο, την λαθροεισβολή, τις τράπεζες και τις πολυεθνικές. Ενωμένοι ενάντια στην διάλυσή τους μέσω της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας. Όραμά μας τα Έθνη να ανασυγκροτηθούν, να απαλλαχτούν από τις σιωνιστικές κυβερνήσεις τους, να γυρίσουν πίσω στις αρχές και την ηθική τους, να δημιουργήσουμε γενεές μεγαλωμένες με τα Εθνικά ιδεώδη μας, μακριά από κάθε τι που μας αλλοτριώνει και μας αφανίζει.

Γ. Π.

Επέλαση του ΕΛΑΜ και στις δημοτικές εκλογές: 14 Εθνικιστές εξελέγησαν σε όλα τα τοπικά Συμβούλια της Κύπρου μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-20-dekembriou-2016#ixzz4TMSaAJMD

Exit mobile version