Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκοπήσεις και Πολιτικός Αγώνας

Δημοσκοπήσεις και Πολιτικός Αγώνας

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας 

Δύο διαδοχικές δημοσκοπήσεις, η μία για λογαριασμό μεγάλης ειδησεογραφικής ιστοσελίδας και η άλλη για εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος, καταδεικνύουν εκείνο το οποίο άπαντες, εχθροί και φίλοι, μαρτυρούν: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται!

Οι δύο δημοσκοπήσεις, εμφανίζουν τη Χρυσή Αυγή να βρίσκεται μια ανάσα από το διψήφιο ποσοστό, με 9,9%, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Αποτυπώνουν σαφώς την ραγδαία άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, άνοδο την οποία βεβαίως αντιλαμβάνονται και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, με συνέπεια να αυξάνουν τις τελευταίες μέρες την λάσπη εναντίον μας. Λάσπη και συκοφαντίες μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία αποκλείουν τη Χρυσή Αυγή από το δημόσιο διάλογο για να μπορούν τόσο αυτά όσο και οι πολιτικάντηδες να μας καθυβρίζουν δίχως την παραμικρή ενόχληση. Αυτό οι πολιτικοί μας αντίπαλοι το καλούν «δημοκρατία», αλλά πλέον δεν πείθουν ούτε τους ψηφοφόρους τους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το Κίνημά μας διεξάγει τον Πολιτικό του Αγώνα, έχουν κατ’ επανάληψη αναλυθεί και τις γνωρίζουν άπαντες. Δεν υπάρχει αστικό κόμμα το οποίο θα μπορούσε να αντέξει σε αντίστοιχες συνθήκες και αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο επιβεβαιώνουν και πρόσφατες δηλώσεις του προεδρίσκου ενός απ’ αυτά, ο οποίος κατηγόρησε την κρατική τηλεόραση πως δεν παίζει ολόκληρες τις δηλώσεις του! Οι δηλώσεις αυτές φυσικά, έγιναν για να επιρριφθεί σε τρίτους η εκλογική κατάρρευση του κόμματός του, καθώς όσα εκείνος καταγγέλλει ως «πρωτοφανή», αποτελούν για τη Χρυσή Αυγή ένα κανόνα ο οποίος ισχύει για όλα τα μέσα ενημέρωσης και την μεταχείριση που επιφυλάσσουν στο Κίνημά μας, μεταχείριση που συνοψίζεται σε δυο λέξεις: συνωμοσία σιωπής.

Παρά την συντριπτική πολεμική των μέσων ενημέρωσης, με φωτεινή εξαίρεση ορισμένα μέσα της ελληνικής επαρχίας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αφυπνίζει, συναρπάζει, εξεγείρει, ενώνει. Τα κατορθώνει όλα αυτά διότι όχι μόνο δεν συμβιβάστηκε με το Καθεστώς των διεφθαρμένων, αλλά όταν οι πολύμορφοι επικριτές του διέρρεαν γεμάτοι χαιρεκακία πως ετοιμάζεται να υψώσει λευκή σημαία, το Κίνημα απάντησε με κανονιές!

Πώς συμβαίνει όμως, ένα Κίνημα το οποίο τυγχάνει μηδενικής προβολής από τα μέσα, ένα Κίνημα στο οποίο δεν δίνεται το δικαίωμα να κοινωνήσει στο Λαό τις θέσεις του, να ανεβαίνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις; Δεν έχουμε παρά να στρέψουμε το βλέμμα μας προς τις Τοπικές μας Οργανώσεις, σε Άντρες και Γυναίκες που έθεσαν εαυτούς στην υπηρεσία ενός ανώτερου σκοπού, την Ελευθερία της αγαπημένης μας Πατρίδος. Και ναι! Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μπορεί να διαθέτουν χρυσοπληρωμένους κονδυλοφόρους, επαγγελματίες ρουφιάνους και λασπολόγους, πλήθος στρατευμένων ανδρείκελων που τρομοκρατούν και τάζουν, δεν διαθέτουν όμως εκείνο που διακρίνει τους Πολιτικούς Στρατιώτες της Χρυσής Αυγής: Πίστη στον Αρχηγό και στο Κίνημα, Πίστη στην Τελική Νίκη!

Είναι οι Συναγωνιστές μας σε κάθε γωνιά της Πατρίδος εκείνοι που σήκωσαν και σηκώνουν στις πλάτες τους το βάρος να αφυπνίσουν το Λαό μας, μεταλαμπαδεύοντάς του το νόημα του Πολιτικού μας Αγώνος. Και μέσα από ανείπωτες αντιξοότητες και διαρκείς μάχες έχουν καταφέρει να καταστήσουν ξεκάθαρο σ’ ένα μεγάλο κομμάτι των συμπατριωτών μας τούτο: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η πολεμική ιαχή ενός Λαού που αρνείται να παραδοθεί!

Εάν συνεπώς, δυνάμεθα να εξάγουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα από τις δημοσκοπήσεις, τότε αυτό είναι πως ο Ελληνικός Λαός θέλει μια Χρυσή Αυγή ασυμβίβαστη και αδιαπραγμάτευτη, μια Χρυσή Αυγή αυθεντικά Λαϊκή, Εθνική και Κοινωνική! Όπως και να ‘χει όμως, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αναγνωρίζουν πια πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μάχεται αδιαλείπτως, με τα κανόνια του να βροντούν και τις Σημαίες του να κυματίζουν, Σημαίες που συμβολίζουν πλέον τον Αγώνα ενός ολόκληρου Λαού για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία!

antepithesi.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophseis-kai-politikos-agwnas#ixzz4TMSjyzsg

Exit mobile version