Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμπελόκηποι, Ρόδος

Στα πλαίσια των ενημερώσεων της Τ.Ο. Αμπελοκήπων την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Τον ομιλητή παρουσίασε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της τοπικής Σταύρος Κρίκος, επισημαίνοντας ότι πίσω από το πρόσχημα του παράνομου χρέους του οποίου αποτέλεσμα είναι τα μνημόνια, κρύβεται ένα καλοστημένο σχέδιο  αφανισμού του ελληνικού έθνους  το οποίο πλέον κινδυνεύει με εθνικό ακρωτηριασμό.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Αναφέρθηκε στα δύο μέτωπα που απειλούν την πατρίδα μας, τον οικονομικό πόλεμο από το σιωνιστικό κεφάλαιο και την λαθρομετανάστευση από την τουρκία. Ανέλυσε την διαφθορά που επικρατεί από το 1974, στο πλιάτσικο και στις μίζες, στα θαλασσοδάνεια και τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών. Παρουσίασε την θέση της Χρυσής Αυγής για τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, το κατοχικό δάνειο και την δίκαια αποκατάσταση οικονομικών θεμάτων από το Εθνικό Κράτος.

Στην συνέχεια παρουσίασε τα εθνικά θέματα και την λύση για το λαθρομεταναστευτικό υπενθυμίζοντας τα λόγια του Μιλτιάδη στον Μαραθώνα: «Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν, Εάν μας νικήσουν όμως, εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε». Επίσης κάλεσε σε Εθνικιστικό Αγώνα με τα λόγια του Εζρα Πάουντ για τον προσδιορισμό του σκλάβου (σκλάβος είναι αυτός που περιμένει κάποιον να πάει να τον ελευθερώσει). Τέλος ανέφερε ότι τελευταία γραμμή αμύνης είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και ο ηρωικός αγώνας που δίνει εναντίων όλων με σκοπό να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Ακολούθησαν ερωτήσεις των παρευρισκομένων για την δράση στην ΕΣΗΕΑ, το κάψιμο της σημαίας, την φωταγώγηση του δημαρχείου Αθηνών, οι οποίες απαντήθηκαν αναλυτικά.  Η επικοινωνία ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος σε στάση προσοχής.

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ρόδου πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου στην πόλη της Ρόδου. Οι συναγωνιστές έτυχαν θερμής υποδοχής από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι απαιτούσαν οι ίδιοι να πάρουν την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής ώστε να ενημερωθούν γιατί τώρα πια ‘’δεν μασάνε κουτόχορτο’’. Κατάλαβαν πως λειτουργεί το σάπιο κατεστημένο των ΜΜΕ, το οποίο επιδίδεται συστηματικά στην συκοφάντηση του Εθνικιστικού αγώνα της Χρυσής Αυγής. Η λάσπη τους όμως δεν θα περάσει. Οι Έλληνες συνειδητοποιούνται πολιτικά και τάσσονται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn595#ixzz4TMT9CoUD

Exit mobile version