Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε… Λαθρομετανάστες από την Κούβα, το Κονγκό, την Μπουργκίνα Φάσο και την Χιλή (!) ήρθαν σε ένα διήμερο στην Λέσβο

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε... Λαθρομετανάστες από την Κούβα, το Κονγκό, την Μπουργκίνα Φάσο και την Χιλή (!) ήρθαν σε ένα διήμερο στην Λέσβο

Ο πλήρης εξευτελισμός και η ανάλογη απομυθοποίηση του λεγόμενου «προσφυγικού» φαίνεται από τα εθνοτικά χαρακτηριστικά των περισσοτέρων ανθρώπων οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στην Χώρα μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία ήρθαν στην δημοσιότητα, σχετικά με τα στοιχεία εθνικότητας των ατόμων που έφτασαν στην Λέσβο την Κυριακή και την Δευτέρα, έχουμε εισροή λαθρομεταναστών απ΄όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου.

Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν έντεκα λαθρομετανάστες από χώρες της Λατινικής Αμερικής και ειδικότερα: οκτώ από τη Δομινικανή Δημοκρατία, και από ένας από την Κούβα, τη Βενεζουέλα και τη Χιλή! Αντίθετα, μόλις 12 ήταν Ασιάτες, 9 από το Αφγανιστάν και τρεις από το Πακιστάν.

Όλοι οι υπόλοιποι – 145 τον αριθμό – ήταν Αφρικανοί, γεγονός που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές μεταφράζεται σε ύπαρξη ενός οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος μεταφοράς «οικονομικών μεταναστών» από την Αφρική στην Ευρώπη, που έχει ενεργοποιηθεί στη Τουρκία και μεταφέρει κόσμο σε αυτήν διαμέσου των νησιών του Αιγαίου.

Ειδικότερα, από τους 145 αυτούς λαθρομετανάστες που καταγράφηκαν, οι 38 είναι από το Κονγκό, 34 από την Αλγερία, 20 από την Ερυθραία, 11 από τη Σιέρα Λεόνε, 10 είναι Αιθίοπες, 8 από τη Ζιμπάμπουε, 5 από την Τυνησία, 4 από την Ακτή του Ελεφαντοστού, 3 από τη Γκάνα, το Μαρόκο και τον Νίγηρα, δυο από το Μάλι και από ένας από τη δυτική Σαχάρα, το Καμερούν, τις νήσους Κομόρες, τη Μπουρκίνα Φάσο.

Στο μεταξύ το πρωί της Τρίτης καταγράφηκαν άλλες 80 νέες αφίξεις λαθρομεταναστών και «προσφύγων» στη Λέσβο.

Αυτό το οποίο παρατηρούμε είναι ότι κανείς από αυτούς τους παράνοα εισερχόμενους στην Χώρα μας και στην Λέσβο δεν μπορεί να έχει την ιδιότητα του πρόσφυγα.

Είναι όλοι τους λαθρομετανάστες και αποδεικνύουν ότι κάτω από τον μανδύα του «προσφυγικού» η Πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών. Την ίδια στιγμή, το «ελληνικό» κράτος  όχι μόνο συνεχίζει την εθνικά καταστροφική πολιτική των ανοιχτών συνόρων, αλλά ταυτόχρονα επιμένει διά μέσου των καθεστωτικών ΜΜΕ να μιλάει για «μετανάστες και πρόσφυγες», παραχαράσσοντας πλήρως την πραγματικότητα, καθώς οι «μετανάστες» είναι ξεκάθαρα λαθραίοι, λόγω του παράνομου τρόπου εισόδου τους, ενώ οι «πρόσφυγες» είναι είτε ανύπαρκτοι είτε ελάχιστοι κάθε φορά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoijame-kai-sas-perimenoume-lathrometanastes-apola-ta-plath-kai-ta-mhkh-th#ixzz4TPrsVdJE

Exit mobile version