Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ήταν θέμα χρόνου η προληπτική λογοκρισία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδας από το ορφανά του Μαρξ της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ. Η μηνιαία επικοινωνία και απήχηση της, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον ελληνικό λαό ενόχλησε τους τραγουδοποιούς της σταλινικής τηλεόρασης με αποτέλεσμα να απαγορευθεί η απευθείας μετάδοση. Ας είναι σίγουροι ότι μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Το μήνυμα για Εθνική Αντίσταση της Χρυσής Αυγής θα μεταφερθεί στους Έλληνες, με κάθε πρόσφορο και νόμιμο τρόπο. Άλλωστε η λογοκρισία ήταν κάτι συνηθισμένο για τους Έλληνες Εθνικιστές πολλά χρόνια πίσω, αλλά τα παραπάνω δεν στάθηκαν εμπόδιο στη διάδοση της ιδέας του Εθνικισμού. Ό,τι και να κάνουν έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής.

Π. Κ.

Μια Ελληνίδα Πομάκα διαλύει την φιλοτουρκική προπαγάνδα των συστημικών κομμάτων

Μοίρασαν χριστουγεννιάτικα δέντρα στους άστεγους. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την οργή, την αηδία, την έκπληξη, ότι υπάρχουν μυαλά που μια τέτοια κίνηση άθλιας κοροϊδίας, που διογκώνει την απελπισία και την μοναξιά εκθετικά, την παρήγαγαν και την υλοποίησαν, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι σμπαραλιάζει κάθε μορφή ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης. Σε έναν άνθρωπο διαλυμένο, τσακισμένο από την απελπισία, τη μοναξιά, την απόγνωση, που δεν έχει μπάνιο να πλυθεί, κρεβάτι να κοιμηθεί, κουζίνα να φτιάξει ένα πιάτο φαγητό, κανέναν να στηριχτεί, που αιμορραγεί από παντού, πας και του δίνεις γυαλιστερές μπάλες και γιρλάντες, να τις βάλει δίπλα στο βρώμικο χαρτόκουτο και να ανακουφίσει μ’ αυτές την πονεμένη του ψυχή. Ειλικρινά μόνο φρίκη!

Γ.Π.

Ο Στάλιν, το “συνταγματικό τόξο” και η “πολιτική ορθότητα”

Έχουμε συνειδητοποιήσει άραγε ότι για δεύτερη φορά θα γίνουμε σκλάβοι στην Πατρίδα μας; Οι πρόγονοί μας έδωσαν σκληρότατες μάχες και θυσίες για να είμαστε ελεύθεροι σήμερα και εν ονόματι του πολυπολιτισμού, της διαφορετικότητας και όποιας άλλης ανοησίας υπάρχει στο μυαλό των κυβερνώντων θα ξαναγίνουμε υπηρέτες των ισλαμιστών; Απευθυνόμενη τόσο προς τους ανεκδιήγητους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ όσο και προς τους ανεκτικούς της ΝΔ, έχω να πω ότι η χώρα μας διαθέτει Σύνταγμα. Και το Σύνταγμα στο άρθρο 3 παράγραφος 1 ορίζει ότι επικρατούσα θρησκεία είναι η Ορθόδοξη Ανατολική και στη συνέχεια στο υπόλοιπο άρθρο ορίζεται ότι γίνεται ανεκτή η άσκηση λατρείας σε κάθε γνωστή θρησκεία, χωρίς να προσβάλλονται τα χρηστά ήθη, ενώ απαγορεύεται ο προσηλυτισμός. Τι από αυτά εφαρμόζετε υποκριτές; Δεν είναι μόνο αυτά που λέει το άρθρο αυτό, ότι ξηλώνουν τις εικόνες από τα νοσοκομεία για να μην ενοχληθούν οι ισλαμιστές, κάτι απαράδεκτο. Επικρατούσα θρησκεία σημαίνει ότι αυτή παίρνει τις ενισχύσεις, αυτή διδάσκεται στα σχολεία και αυτή είναι εκείνη που προβάλλεται. Πώς εφαρμόζεται αυτή, όταν υπάρχει ραγδαία μείωση στους διορισμούς ιερέων ακόμα και σε μικρά χωριά με αποτέλεσμα να κάνουν π.χ. Ανάσταση σε διαφορετική ώρα; Πώς είναι δυνατόν να εφαρμόζεται η διάταξη περί ανεξιθρησκείας χωρίς η λατρεία να προσβάλλει τα χρηστά ήθη όταν έχουμε κάθε Σεπτέμβρη στον Πειραιά τους Σιίτες που αυτομαστιγώνονται; Και πότε ακούσαμε δίωξη κάποιας θρησκείας ή αίρεσης για προσηλυτισμό; Δεν είναι οι ισλαμιστές μόνο, κάντε μια βόλτα στο κέντρο να δείτε, από Κέντρα Έλεγχου του Νου, Βουδιστικές θρησκείες και αιρέσεις, Χάρε Κρίνα, Ιεχωβάδες οι οποίοι έχουν τα σταντ τους στο δρόμο και δεν τους ενοχλεί κανείς. Αν τυχόν όμως κάποιος πει αυτές τις αλήθειες, ακούει το ανάθεμα από τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα συστημικά κόμματα. Αυτό όμως που ετοιμάζεται στα νοσοκομεία δεν πρέπει να περάσει. Τα νοσοκομεία είναι ελληνικά, τα έχουμε πληρώσει εμείς, οι πατέρες και οι παππούδες μας με τον ιδρώτα μας και σίγουρα δεν το κάναμε για να δέχονται οι υπηρετούντες γιατροί και νοσοκόμες οδηγίες για το πως θα νοσηλεύσουν αυτούς που αύριο θα μας σφάξουν όπως το έκαναν οι παππούδες τους από το 1453 ως το 1821 και ως την πλήρη απελευθέρωση της χώρας. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Κωνσταντίνα Σ.

ΠΡΟΒΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς των τζιχαντιστών και η Ευρώπη των «ανοιχτών συνόρων»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-21-dekembriou-2016#ixzz4TSB4H6qa

Exit mobile version