Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Δύση των συκοφαντών του ΔΟΛ και του Πήγασου;

Η Δύση των συκοφαντών του ΔΟΛ και του Πήγασου;

Πριν 3,5 χρόνια όταν κορυφώθηκαν οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής με τις αναίτιες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών του κόμματος ως αποτέλεσμα της σκευωρίας του κυκλώματος Σαμαρά κάποιοι πανηγύριζαν.

Όταν οι Συναγωνιστές Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός και στην συνέχεια και υπόλοιποι βουλευτές όπως ο Γιώργος Γερμενής, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Νίκος Κούζηλος, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος και ο Ηλίας Κασιδιάρης έκαναν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα κελιά της Τιμής κάποιοι άνοιγαν σαμπάνιες και τυπώναν πρωτοσέλιδα προαναγγέλλοντας την “Δύση της Χρυσής Αυγής”.

Τότε όμως τους είχαμε προειδοποιήσει… Έχει ο καιρός γυρίσματα!

«Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια». Η κλασική αυτή λαϊκή ρήση ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση εκτεταμένης κρίσης που χαρακτηρίζει τα συστημικά ΜΜΕ. Μετά τον ΔΟΛ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εκδοτικό «ΠΗΓΑΣΟΣ» του Μπόμπολα βγήκαν κι αυτά στην επιφάνεια.

Η απεργία στον ΠΗΓΑΣΟ ξεκίνησε από την Τρίτη το απόγευμα έως και σήμερα το απόγευμα για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους και τους φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOAL NEWS», στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr», «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinema.gr» και «caranddriver.gr», καθώς και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις του Ομίλου.

Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στο β’ δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, στους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και στο α’ δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου 2016.

Ιδιαίτερα για  το «Έθνος», είναι εμφανές ότι αποτέλεσε την επιτομή της λασπολογίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με την έκφραση «Ιστορίες γι αγρίους» να ταιριάζει απόλυτα στις «αποκαλύψεις» της εν λόγω φυλλάδας. Χύνοντας σε συστηματική βάση δηλητήριο, ανακαλύπτοντας ψευδομάρτυρες, «προφητεύοντας» σε μόνιμο βαθμό το τέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το ρυπαρό αυτό έντυπο έρχεται τώρα αντιμέτωπο με την οικονομική ασυνέπεια του Μπόμπολα απέναντι στους υπαλλήλους του.

Αφού εκφράσουμε την συμπαράσταση στους απλούς εργαζόμενους της επιχείρησης και προσυπογράψουμε την δίκαιη απαίτησή τους να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται, από εκεί και πέρα δεν νιώθουμε καμιά συμπόνια για εκείνους τους υπαλλήλους της επιχείρησης, οι οποίοι ταυτίστηκαν απόλυτα με τις επιθυμίες της εργοδοσίας τους και συμμετείχαν ενεργά στην συκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Η συνταύτιση με τα στενά συντηρητικά συμφέροντα του Μπόμπολα δεν τους έσωσε από τις οφειλές μισθών της εργοδοσίας προς αυτούς. Κρίμα τα «εμψυχωτικά» κείμενα του παρελθόντος, ότι δηλαδή το «Έθνος» δεν πρόκειται να κλείσει… Το «Έθνος» ντροπιάζει την έννοια της ιερής αυτής λέξης, εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εκδότη του, θέλει να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή της Χώρας διαμορφώνοντας καταστάσεις που το ωφελούν, συκοφαντεί σε μόνιμη βάση την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, προσβάλλοντας έτσι τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της, και θέλουν κάποιοι να πιστέψουμε ότι η μη κυκλοφορία του (όπως κι αυτή των «Νέων» για δεύτερη μέρα) αποτελεί «θλιβερή μέρα»;

Όχι βέβαια. Αποτελεί μια ημέρα κατά την οποία η λάσπη του Μπόμπολα (αλλά και του Ψυχάρη) θα παραμείνει ανενεργή. Και μακάρι να παραμείνει ανενεργή για πάντα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-dush-twn-sukofantwn-tou-dol-kai-tou-phgasou#ixzz4TTAi7BqS

Exit mobile version