Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο City International: Συνεχίζουμε τον Αγώνα για να ανήκει η Πατρίδα μας ξανά στους Έλληνες! ΗΧΗΤΙΚΟ

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Γιώργο Αρίστογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης City International 106,1 Fm.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό και την λάσπη που υφίσταται η Χρυσή Αυγή, τονίζοντας πως σύμφωνα με την οδηγία του ΕΣΡ η κρατική τηλεόραση και οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί είναι υποχρεωμένοι να προβάλλουν τις δραστηριότητες και τις ανακοινώσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα.

Αναφορικά με την εξέλιξη της “δίκης της Χρυσής Αυγής” σημείωσε πως στοιχεία δεν υπάρχουν παρά μόνο οι συκοφαντίες που γράφονταν στις συστημικές εφημερίδες.

Για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα επεσήμανε πως είναι βαρύτατες οι ευθύνες της Τουρκίας, η οποία υποθάλπει την ισλαμιστική τρομοκρατία.

Επιπλέον, υπογράμμισε τον ύποπτο ρόλο των “αλληλέγγυων” ΜΚΟ στο ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και τις τζιχαντιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη. Κατέκρινε τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Μπουτάρη για τους ύμνους του στον σφαγέα Κεμάλ και τις υπόλοιπες αντεθνικές του θέσεις.

Για τα επεισόδια στην Βουλή υπενθύμισε πως στα 42 χρόνια κοινοβουλευτικού βίου μόνο η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια έχει τιμωρηθεί με μείωση μισθού για μια φράση που είπε εκτός μικροφώνου, την στιγμή που οι βουλευτές του “συνταγματικού τόξου” καθημερινά υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.

Σημείωσε ακόμη πως η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για την επαναφορά μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά και ύστερα από την αποκάλυψη του Συναγωνιστή Λαγού η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποσύρει τροπολογία που ξέπλενε σκάνδαλο 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Τόνισε πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανεβαίνουν και όπως παραδέχτηκε και ο δημοσκόπος Μαραντζίδης υπάρχει ένα διαρκώς αυξανόμενο ρεύμα ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ προς την Χρυσή Αυγή.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την εθνική οικονομία και υπογράμμισε εμφατικά πως μόνο ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ξεμπρόστιασε τους υπευθύνους για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των καναλιών στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sto-city-international-hchhtiko#ixzz4TTvFL9Xk

Exit mobile version