Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στην επετειακή εκδήλωση για τα 4 χρόνια λειτουργίας της Τ.Ο. Περάματος – Δυναμική πορεία! Φωτογραφίες, Βίντεο

YouTube Poster

Ασφυκτικά γεμάτα ήταν σήμερα το απόγευμα τα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος, όπου πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 4 χρόνια λειτουργίας.

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες είχαν συρρεύσει από νωρίς και τελικά η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εκτός των γραφείων λόγω προσέλευσης του κόσμου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής Περάματος, Βίκτωρας Γλυνός, ο οποίος αναφέρθηκε στις ποικίλες δραστηριότητες και ενημερωτικές δράσεις της Τοπικής.

Εν συνεχεία ο Περιφερειακός Σύμβουλος της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική”, Περικλής Μουλιανάκης κατέγραψε το ιστορικό της δημιουργίας και την πορεία της Τ.Ο. Περάματος.

Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός, ο οποίος σημείωσε πως οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Περάματος με προσωπικές θυσίες και υπό καθεστώς παράνομων διώξεων έδωσαν απροσκύνητοι τον Εθνικό Αγώνα.

Επεσήμανε ότι οι υπερήφανοι Χρυσαυγίτες δεν λύγισαν απέναντι στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία και έστειλε το μήνυμα για νέους πιο δυναμικούς εθνικούς Αγώνες.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά οι Αγώνες της Χρυσής Αυγής διεξάγονται για το κοινό καλό και όχι για οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον.

Τέλος, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Περάματος.

Εθνικός Ύμνος – Ύμνος Χρυσής Αυγής

Ομιλία Γιάννη Λαγού 

Χαιρετισμός Περικλή Μουλιανάκη

Χαιρετισμός γραμματέα Βίκτωρ Γλυνού

Περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekatontades-chrusaugites-sthn-epeteiakh-ekdhlwsh-gia-ta-4-chronia-leitourgi#ixzz4TVWwzI6e

Exit mobile version