Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Το σύστημα παντού σου δίνει τις επιλογές που το βολεύει, τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο κι εσύ κι εγώ κι εμείς, νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε κάθε τέσσερα χρόνια κυνηγώντας σκιές και μάταιες ελπίδες. Το σύστημα αφήνει να αναρριχηθούν σε ηγεσίες, σε θέσεις κλειδιά, αυτοί που θα το υπηρετήσουν, σαν σωστοί αυλικοί. Μας φαίνεται λίγο μακρινό το όλο θέμα, είναι όμως; Καθόλου. Γιουσουφάκια πρόθυμα τρέχουν ακόμη να το υπηρετήσουν, προσδοκώντας και κουνώντας πρόθυμα την ουρά τους για ένα ξεροκόμματο. Αντίδοτο στη σήψη θέσεων, αντιλήψεων και νοοτροπίας ο Εθνικισμός, για αυτό και τα καλοζωισμένα τσιράκια του συστήματος θρέφουν άσβεστο μίσος στην ιδεολογία που απορρίπτει αυτή τη νοσηρή κατάσταση. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Γ.Π.

Οδυρμός στα κοράκια της παγκοσμιοποίησης: ο Τραμπ υπόσχεται τον αφανισμό της ισλαμικής τρομοκρατίας

Οι τζιχαντομουλάδες επέτυχαν να φέρουν στην Ευρώπη στρατιές από μαχητές τους, φροντίζοντας κιόλας στην διαδρομή, να μη τους λείψει τίποτε. Ενώ όσοι τολμούσαμε να μιλήσουμε ή να γράψουμε λέξη για το ότι απορούσαμε που βλέπαμε νέους γεροδεμένους και ετοιμοπόλεμους να μπαίνουν στην χώρα μας και όχι πρόσφυγες ταλαιπωρημένους, μας αποκαλούσαν το λιγότερο φασίστες μέχρι και απάνθρωπους. Δεν υπάρχει η αίσθηση της δικαίωσης μετά από όσα έχουν γίνει. Δεν υπάρχει δικαίωση στο αίμα των όχι πλέον τόσο αθώων πολιτών μιας και με τις γενικότερες επιλογές τους στηρίζουν αυτή την κατάσταση στο όνομα ενός απατηλού ανθρωπισμού. Η πορεία θα γίνει περισσότερη δύσκολη όσο η Ευρώπη αποδέχεται να την κυβερνά η διεθνής τοκογλυφία, η οποία προωθεί την παγκοσμιοποίηση και τις συγκεκριμένες επιλογές.

Θ.Τ.

Η Δύση των συκοφαντών του ΔΟΛ και του Πήγασου;

Λαμόγια κυβερνούν τον πλανήτη συσσωρεύοντας πλούτη σε βάρος των εθνών τα οποία διαλύουν.  Ένοχη η Christine Lagarde, για το σκάνδαλο των 400 εκατομμυρίων ευρώ υπέρ του Ταπί και σε βάρος του γαλλικού δημοσίου. Είναι η ίδια που κουνά το χέρι στους πεινασμένους Έλληνες να εφαρμόσουν πιστά και τα τρία τα μνημόνια  καθώς και το τέταρτο που βρίσκεται στα σκαριά, ακόμη και αν πάψουν να υπάρχουν σαν έθνος. Ανεργία, φτώχεια, εξαιτίας των μνημονίων και ισλαμοποίηση ένα τραγικό αδιέξοδο στο οποίο είναι ενταγμένα όλα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας εκτός των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Και συνεχίζουν να ζητούν ακόμη περισσότερα σε βάθος τουλάχιστον μισού αιώνα, όπου το χρέος θα μειωθεί κάτι παραπάνω από 20%. Μονόδρομος η Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Σ.Μ.

Η αριθμητική των Σύριζα – Ανέλ: 164 + 80 = 25!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-22-dekembriou-2016#ixzz4TYfMqcND

Exit mobile version