Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πλήρη ταύτιση ΝΔ και Σύριζα: Συμβολικές συναντήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη με «προσφυγόπουλα»

Σε πλήρη ταύτιση ΝΔ και Σύριζα: Συμβολικές συναντήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη με «προσφυγόπουλα»

Το όραμά τους για την «νέα Ελλάδα» που θα έχει ενσωματώσει το σύνολο των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και θα έχει ισλαμοποιηθεί πλήρως, έδειξαν ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης σε διαδοχικές συμβολικές συναντήσεις που είχαν με «προσφυγόπουλα». Ο μεν Μητσοτάκης συναντήθηκε με τα «προσφυγόπουλα» στην Βουλή, ενώ ο Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Βεβαίως, δεν χρειαζόντουσαν αυτές οι συμβολικές συναντήσεις για να γίνει αντιληπτό και από τον πιο ανόητο ότι Σύριζα και Νέα Δημοκρατία έχουν επί της ουσίας κοινή πολιτική στο θέμα των λαθρομεταναστών. Ήταν υπεραρκετή η υπερψήφιση της κατασκευής του τεμένους στον Βοτανικό, αλλά και η συναίνεση της ΝΔ στην άσκηση τρομοκρατίας μέσω «αντιρατσιστικού νόμου» κατά των ανησυχούντων γονέων στα Ωραιόκαστρα ολόκληρης της χώρας.

Παρόλα αυτά, η εικόνα και ο συμβολισμός έχουν πάντα την αξία τους, ιδιαιτέρως όταν τα ρετάλια του Σύριζα κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για «συνεργασία με τη ΝΔ» και το ίδιο κάνουν και τα ρετάλια της Νέας Δημοκρατίας από την άλλη πλευρά.

Υ.Γ.: Αλήθεια τι έχουν να πουν για την φωτογραφία του Μητσοτάκη οι… σκληροί της Νέας Δημοκρατίας, Βορίδης και Γεωργιάδης;

Υ.Γ. 2: Αλήθεια, τα «προσφυγόπουλα» τι ευχήθηκαν στον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη; Αλλάχ Ακμπάρ;

Υ.Γ. 3: Ποιό είναι το όριο ενηλικίωσης για τα «προσφυγόπουλα»; Ο άλλος στη Γερμανία δήλωνε ανήλικος επί 6 χρόνια, ενώ αυτοί που συναντήθηκαν με τον Μητσοτάκη, σαν μαντράχαλοι 30 χρονών φαίνονται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-plhrh-tautish-nd-kai-suriza-sumbolikes-sunanthseis-tsipra-kai-mhtsotakh#ixzz4TZfA7l2e

Exit mobile version