Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Σε αυτή τη ζωή ό,τι κάνουμε σε άλλον, μας επιστρέφεται πίσω και με τόκο… Δε νομίζω ότι πρόκειται να λυπηθεί ιδιαίτερα κανείς μας, ίσως ανθρώπινα λυπηθούμε για το κατώτερο προσωπικό που θα χάσει τη δουλειά του, αλλά για το αμαρτωλό σινάφι που απάρτιζε το δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη, δεν θα λυπηθεί κανείς. Και όχι μόνο γιατί ο ΔΟΛ πρωτοστάτησε στην ανηλεή, εμπαθή και άνευ στοιχείων δίωξη του Κινήματος μας, αλλά και διότι, από πρώτου μνημονίου ακόμα στηλίτευε τις απεργίες των εργαζομένων σε άλλους κλάδους με το επιχείρημα ότι αν δεν δεχτούμε τα μνημόνια δε θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Τώρα που είναι ώρα να θυσιάσουν πράγματα δεν το δέχονται.

Τώρα που είναι η ώρα να κατεβάσουν τα ρολά ζητούν ανθρωπισμό και συμπάθεια, πότε όμως οι ίδιοι έγραψαν έστω και μία φορά υπέρ των πολιτών που δεινώς δοκιμάζονται από τα μνημόνια; Πότε στηλίτευσαν αποφάσεις των εκάστοτε κυβερνώντων, σύμφωνες ίσως με τα δικά τους συμφέροντα, αντίθετες όμως με το παρόν και το μέλλον του λαού και της χώρας; Το μόνο που έχουμε να πούμε σε αυτή τη διεφθαρμένη και δίχως αρχές δημοσιογραφία είναι μόνο μια λέξη… Καληνύχτα σας! Ας ελπίσουμε σύντομα να έχουμε δημοσιογράφους που θα λένε την αλήθεια και όχι ό,τι κάποια συμφέροντα ορίζουν ως αλήθεια. Τότε θα ελπίσουμε ότι θα ανατείλει μια άλλη μέρα για τη χώρα μας! Καλή δύναμη σε όλους μας ως τότε!

Κωνσταντίνα Σ.

Διαστρεβλώνουν το Μήνυμα των Χριστουγέννων οι σύγχρονοι γραμματείς και οι φαρισαίοι: “Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα σχολεία από τους εμπόρους των Εθνών!

Τα “αφεντικά” αμολούν τα μαντρόσκυλά τους, καίγοντας  την Αθήνα με απάθεια και προπάντων ανενόχλητοι. Χωρίς αίσθηση καμία. Είναι οι ίδιοι εγκληματίες και οι ίδιες ανθελληνικές οργανώσεις που στήνουν τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά των πατριωτών-αντιστεκόμενων στην καταστροφή της Ελλάδος-συμπολιτών σου, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Είναι τα σκυλιά του μνημονιακού καθεστώτος. Είναι αυτοί που δεν σε αφήνουν να ξεχνάς πως η ελπίδα για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες δεν συνιστά ψευδαίσθηση. Αφήνουν τους Αστυνομικούς άπραγους. Να παρακολουθούν  αμίλητοι και ακίνητοι μία δράκα από αφελληνισμένα παρακρατικά στοιχεία και λαθρομετανάστες να βιαιοπραγούν και να καταστρέφουν την ελληνική πρωτεύουσα. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

K. Π.

Νέα επίθεση σε συνήγορο υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής – Η παρακρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Για ποια δημοκρατία μιλάτε και υπερασπίζεστε στην πατρίδα μας όταν καταργείτε από την διδακτέα ύλη της Γ΄ Λυκείου τον «Επιτάφιο» του Περικλή του Θουκιδίδη, όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες φιλόλογοι. Το μόνο που εφαρμόζεται είναι το παρά φύσιν «πολιτικώς ορθόν» όπως απαιτούν τα αφεντικά σας οι τοκογλύφοι της νέας τάξης πραγμάτων. Στην εποχή που γίνονται δεκτοί κατά εκατοντάδες χιλιάδες οι δήμιοι των Ελλήνων και Ευρωπαίων με το πρόσχημα της προσφυγιάς, δεν υπάρχει χώρος για το εν λόγω κείμενο το οποίο ομιλεί για Έλληνες και βαρβάρους. Μοναδική λύση για να υπάρχει συνέχεια της ελληνικής Πατρίδας η Χρυσή Αυγή και ο αγώνας που δίνει για να παραδώσουμε στους απογόνους μας την Ελλάδα που παραλάβαμε από τους προγόνους μας.

Η. Λ.

Σε πλήρη ταύτιση ΝΔ και Σύριζα: Συμβολικές συναντήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη με «προσφυγόπουλα»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-23-dekembriou-2016#ixzz4TcE3xtXm

Exit mobile version