Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Εθνική Παιδεία ύψιστη προτεραιότητα της Χρυσής Αυγής για την αναγέννηση της Ελλάδος – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Η Εθνική Παιδεία ύψιστη προτεραιότητα της Χρυσής Αυγής για την αναγέννηση της Ελλάδος - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Για εμάς, τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, η Παιδεία αποτελεί έναν από τους σοβαρότερους τομείς της άσκησης εθνικής πολιτικής.

Οι φιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες κυβερνήτες της Ελλάδος επί σαράντα και πλέον συναπτά χρόνια θεώρησαν τον εν λόγω τομέα ένα βάρος που έπρεπε να φύγει από την πλάτη τους. Έτσι τον απαξίωσαν στοχεύοντας στην συν τω χρόνω ιδιωτικοποίησή του.

Σχολικές μονάδες παντελώς ακατάλληλες και υλικές ελλείψεις για την εκπαίδευση των Ελληνόπαιδων έρχονται απλώς να συμπληρώσουν την μαρξιστική επέλαση στα έδρανα των καθηγητών και στους «υπευθύνους» για κατάρτιση του προγράμματος «σπουδών», το οποίο γίνεται ολοένα και πιο αντεθνικό και «πολύχρωμο» στα πλαίσια της παγκοσμιοποιήσεως.

Η μουσική εξοβελίστηκε από το πρόγραμμα μαθημάτων. Το ίδιο και η γυμναστική που απαξιώθηκε. Η αρχαία Ελληνική προσταγή περί παιδείας, το «Νους Υγιής Εν Σώματι Υγιεί» ξεχάστηκε μαζί με την σπουδή της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας ως «προοίμιο του ολοκληρωτισμού» και στο πρόγραμμα εντάχθηκε η κομματική προπαγάνδα υπό τη μορφή «ανθρωπιστικών σπουδών» και η «προς χάρη των αγορών» εξειδίκευση.

Για εμάς, τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, η Παιδεία αποτελεί έναν από τους σοβαρότερους τομείς της άσκησης εθνικής πολιτικής. Δεν αποτελεί παρασκευαστήριο «γραναζιών» του Συστήματος της Παγκοσμιοποίησης, αλλά χώρος όπου θα εξυψώνεται το Εθνικό Φρόνημα των Νέων Ελλήνων, χώρος που θα μαθαίνουν τα νέα παιδιά πως θα γίνουν καλοί Έλληνες, ελεύθεροι και υπεύθυνοι.

Το ευχάριστο για το Έθνος σε αυτούς τους καιρούς του ζόφου και της παρακμής είναι ότι η ίδια η μαθητιώσα Ελληνική Νεολαία απορρίπτει μετά βδελυγμίας τις αντεθνικές θέσεις των μαρξιστών καθηγητάδων τους και των καθηγητοπατέρων της εκάστοτε ΟΛΜΕ, όπως εξίσου απορρίπτουν την παρακμή των σχολικών μονάδων από τους κυβερνώντες.

Θυμίζουμε τα «κάλαντα» που είχαν «ψάλει» οι έφηβοι βουλευτές στον Τσίπρα και τον ανθέλληνα τ. Υπουργό Παιδείας, Φίλη:

«Δεν έχω δει ποτέ μου δέντρο και φυτό να επιβιώνει χωρίς τις ρίζες του κι έτσι η νέα ελληνική γλώσσα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τα αρχαία»

«Καταργώντας τη χριστιανική παιδεία και τις παρελάσεις στρέφεστε εναντίον του λαού και της εθνικής μας ταυτότητας».

Διαβάστε επίσης: Ημερίδα του Μετώπου Νεολαίας με θέμα την «Παιδεία»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwto-bhma-kai-upsisth-proteraiothta-ths-chrushs-augh-gia-thn-anagennhsh-th#ixzz4TfhrEhO6

Exit mobile version