Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Κάνουν προπαγάνδα στα σχολεία, υπέρ της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού. Ξέρουν τις αντιδράσεις των Ελλήνων στην ισλαμοποίηση της πατρίδας, και απλώνουν τα δίχτυα τους στα ανήλικα για την προπαγάνδα τους. Το άθλιο  μήνυμα του υπουργείου παιδείας αναφέρει: «Το πιο συγκλονιστικό γεγονός στον κόσμο αποτελεί η Γέννηση του Ιησού Χριστού, καθώς η ενσάρκωσή Του χώρισε την ιστορία σε δύο μέρη: σ’ εκείνη που γράφτηκε προ Χριστού, και σε κείνη που συνεχίζεται μετά Χριστό. Ο Ιησούς ήταν ένας Θεός πρόσφυγας, γιατί από την ημέρα της Γέννησης του έως την Σταύρωσή Του δεν παρέμεινε σε έναν τόπο, αλλά ως περιπλανώμενος πρόσφυγας δεν υπήρχε τόπος για Αυτόν». Άρα, τα Χριστούγεννα, σου λένε, είναι η νίκη και ταυτόχρονα η ήττα του Χριστιανισμού.

Ο ρατσισμός, προσθέτουν, ο εθνοφυλετισμός, η εξουσιαστικότητα και η κυριαρχικότητα έναντι των συνανθρώπων μας αλλά και η δικαιολόγηση του πλούτου, αποτελούν τα μεγαλύτερα αμαρτήματα των Χριστιανών, πολύ τα υποστηρίζουν. Όμως, οι άνθρωποι αυτοί μιλούν για τα αμαρτήματά σου, και όχι για τα δικά τους. Έχεις πρόβλημα που είσαι χριστιανός, σου λένε. Το ευαγγέλιο γράφει ανέκαθεν για ισότητα, αδελφοσύνη και για ελευθερία. Έλα όμως που οι σημερινοί «πρόσφυγες», στο μεγαλύτερο μέρος τους, είναι λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές και το μίσος τους εναντίον της χριστιανικής Ευρώπης ξεκίνησε και δεν πρόκειται να σταματήσει εκτός αν ξυπνήσουν οι Ευρωπαίοι. Τα ίδια θα συμβούν και στην δική μας πατρίδα και η μόνη λύση λέγεται Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Σ.Μ.

Σύγκρουση Τραμπ με τα «γεράκια» του Πενταγώνου: Ο Πούτιν δεν είναι επικίνδυνος

Οικονομική αφαίμαξη χωρίς τέλος, αγώνας για επιβίωση και ζητιανιά και από την άλλη χιλιάδες λαθρομετανάστες να κατακλύζουν τις γειτονιές και την πατρίδα μας. Και ενώ ο απλός λαός καθημερινά ζει στο έλεος και την φτώχεια προσπαθούν να του περάσουν ότι πρέπει να είναι ανεκτικός απέναντι σε νόμους και μέτρα που του στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ζωή. Όλοι αυτοί που έχουν θέρμανση για τις γιορτές, που θα περάσουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε κάποιο σαλέ και πανάκριβα εστιατόρια. Περαστικά μας και ας ελπίσουμε ότι με την νέα χρονιά οι Έλληνες θα δώσουν την δύναμη σ΄ ένα πραγματικά λαϊκό κόμμα την Χρυσή Αυγή.

Μ.Β.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων και η “παλαιά Ελλάδα” – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στην βόρειο Ελλάδα εδώ και καιρό εμφανίστηκαν στα σούπερ μάρκετ προϊόντα προέλευσης (τύπου σοκοφρέτα) από τα Σκόπια με εμφανή χαρακτηρισμό χώρα προέλευσης Macedonia. Ποιός είναι αυτός ο εισαγωγέας; ποιος είναι αυτός ο λιανοπωλητής; Ποιος είναι αυτός ο συνοριακός τελωνειακός υπάλληλος  που επέτρεψε την είσοδό τους στην Ελλάδα; Εδώ και 7-8 χρόνια κυκλοφορούνε αναψυκτικά made in macedonia. Δεν θα ενδιαφερθεί κανείς; δεν θα αντιδράσει κανένας; Δεν θα τιμωρηθεί κανείς; Τι συμφέροντα κρύβονται; Μέχρι πότε θα βγάζουμε τα μάτια μας  με τα ίδια μας τα χέρια; Έχουν παραδώσει τη χώρα έρμαιο στα όποια οικονομικά συμφέροντα ακόμη και αν υπάρχουν εθνικές μειοδοσίες. Μοναδική λύση επιβίωσης για την πατρίδα μας είναι η Χρυσή Αυγή, για να υπάρχει η Ελλάδα που παραλάβαμε από τους προγόνους μας.

Β.Μ.

Ίων Δραγούμης – «Ένας του Γένους»

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Λίγο ακόμη έμεινε
ο χρόνος για ν΄αλλάξει
μα την Ελλάδα άραγε
θα σκύψει να κοιτάξει;
Να φέρει αγάπη, σιγουριά,
δουλειά, δικαιοσύνη,
υγεία, ελπίδα, λευτεριά,
στους Έλληνες που λείπει.
Να διώξει τους δυνάστες μας
και να τιμωρηθούνε
που κάτσανε στις πλάτες μας
και μας απομυζούνε.
Να δώσει πίσω στο λαό
όσα του ΄χουν κλέψει.
Την περηφάνια που νοσεί
γρήγορα να γιατρέψει.
Συνέλληνες από καρδιάς
χρόνια πολλά να ζούμε.
Μνημόνια σάπια αρπακτικά
στο ικρίωμα να δούμε.
Έλα κι αλλάζουν οι καιροί
αν όλοι αφυπνισθούμε
κι από τι στάχτες οι Έλληνες
θα ξαναγεννηθούμε.
Ο εκπρόσωπος Τύπου στο Αρτ για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-24-dekembriou-2016#ixzz4TjkMQJaT

Exit mobile version