Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον συναγωνιστή και βουλευτή Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη. Ο συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα αρχικά εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση μας, κι έπειτα προχώρησε στα κύρια θέματα της επικαιρότητας. Πρώτα αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό μας έργο, όπου πίσω από κάθε μας κίνηση βρίσκεται το συμφέρον του έλληνα και της πατρίδας μας.

Στην συνέχεια μίλησε για τις εξελίξεις στην δίκη της Χρυσής Αυγής, κατά την οποία βλέπουμε ξεκάθαρες πολιτικές μεθοδεύσεις ώστε να κοπεί η εκρηκτική μας άνοδος. Ο συναγωνιστής όμως τόνισε πως ο αγώνας μας δικαιώνεται, διότι μετά τις παράνομες διώξεις και τις άνανδρες δολοφονίες των αδελφών μας, έχουμε και πάλι διψήφιο ποσοστό.

Τέλος, ο ομιλητής ανέφερε πως τρέφουμε ακλόνητη πίστη στον Αρχηγό μας και στα Εθνικά ιδεώδη. Ακολούθησε εκτεταμένος διάλογος με τους παρευρισκόμενους, και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn597#ixzz4TjkkEtRR

Exit mobile version