Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Washington Post: Αναπόφευκτες νέες αιματηρές ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις!

Washington Post: Αναπόφευκτες νέες αιματηρές ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις!

«Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι ο κίνδυνος υπάρχει. Ποτέ δεν θα υπάρξει μηδενικός κίνδυνος» – Τζούλιαν Κίνγκ Επικεφαλής Αξιωματούχος της Ε.Ε. για ζητήματα ασφαλείας

Ζοφερό φαντάζει το μέλλον στο ζήτημα της ισλαμικής τρομοκρατίας, αφού η Ευρώπη έχει γεμίσει με τζιχαντιστές έτοιμους για όλα και από την άλλη κυβερνάται από τα ανδρείκελα της Ε.Ε. και των «ανοιχτών συνόρων», πολιτικών που μοιραία οδηγούν σε ακόμα περισσότερους τζιχαντιστές και συνεπώς εκατόμβες νεκρών.

Θριαμβολογώντας επί της αποτυχημένης και άκρως επικίνδυνης πολιτικής, ο υποδιευθυντής του Κέντρου Πολιτικής Ασφάλειας της Γενεύης, Μοχάμαντ Μαχμούντ Ουλντ Μοχαμεντού (τώρα αυτός με αυτό το όνομα καλείται να αντιμετωπίσει την ισλαμική τρομοκρατία!), δήλωσε μιλώντας στην Washington Post ότι«Βλέπουμε πώς τα τρομοκρατικά δίκτυα έχουν πολύ μεγαλύτερη δυσκολία στον σχεδιασμό επιχειρήσεων μεγάλης κλίμακας. Η επίθεση στο Βερολίνο δεν είναι απαραίτητα μία αποτυχία των υπηρεσιών πληροφοριών. Τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν παντού, εκτός αν αρχίσεις να παρακολουθείς τους πάντες».

Αυτό που ουσιαστικά λέει ο… αστυνόμος Μοχάμαντ, είναι ότι οι επιθέσεις τρομοκρατών με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς είναι αναπόφευκτες και θα ενταθούν στο μέλλον, ενώ το μόνο που ισχυρίζονται ότι έχουν αποτρέψει είναι οι επιθέσεις με εκατοντάδες νεκρούς, όπως στο Μπατακλάν. Βεβαίως και αυτός ακόμα ο ισχυρισμός θα διαψευστεί από το επόμενο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.

Με γνώμονα τις δηλώσεις που έκανε στην Daily Mail ο Ρίτσαρντ Μπάρετ, πρώην επικεφαλής της βρετανικής ΜΙ6, όλα αυτά μοιάζουν ως ασφαλείς προβλέψεις για το άμεσο μέλλον στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, ο Μπάρετ είπε: «Ο Αμρί ήταν μόνο ένας από τις εκατοντάδες των πραγματικά ακραίων πιθανών τρομοκρατών καταγεγραμμένων στη Γερμανία. Εκτός από αυτό όμως, αν συμπεριληφθούν όλα τα ομόσπονδα κρατίδια στη Γερμανία, υπάρχουν περίπου 7.000 εν εξελίξει περιπτώσεις. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ότι είναι σχεδόν αδύνατο να ελεγχθεί ένας τέτοιος αριθμός».

Ποιος είναι, όμως, ο κίνδυνος που αναδύεται από όλη αυτή την κατάσταση, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα; Προφανώς και δεν είναι ο κίνδυνος περισσοτέρων νεκρών. Αυτό δεν ενδιαφέρει τους ταγούς και τους ουραγούς της παγκοσμιοποιήσεως. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η «ενίσχυση των ακροδεξιών πολιτικών». Κοινώς, βλέπουν ως «κίνδυνο» την Ελπίδα που ανατέλλει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Την Χρυσή Αυγή των Εθνικιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/washington-post-anapofeuktes-nees-aimathres-islamikes-tromokratikes-epithes#ixzz4TmVZaWEB

Exit mobile version