Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η άλωση των Αθηνών από τους παρακρατικούς της αριστεράς

Η άλωση των Αθηνών από τους παρακρατικούς της αριστεράς

Ένα άρθρο γνώμης του Πανούτσου περί της καταστάσεως που επικρατεί στην Αθήνα από την ασύδοτη δράση των παρακρατικών της αριστεράς, οι οποίοι πυρπολούν και καταστρέφουν κατά το δοκούν έχοντας την υποστήριξη της κυβερνήσεως, περιέχει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Όπως ευστόχως τονίζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας, οι παρακρατικοί κάνουν ό,τι θέλουν. Μόνο την τελευταία εβδομάδαείχαμε το «βγάλσιμο με τη βία ενός περιπτερά από το περίπτερό του, στο οποίο οι αντεξουσιαστές έβαλαν φωτιά, και ο εμπρησμός τριών τρόλεϊ στην Πατησίων».

Αλλά και όχι μόνο, αφού η ηγεμονία της αριστεράς προστάζει όλοι να «φοβούνται ότι θα χαρακτηριστούν από την αριστερά» γεγονός που οδηγεί στην παράνοια «αν κάποιος πετάξει μολότοφ και κάψει τους εργαζομένους της Marfin, οι δημοκρατικοί πολίτες πρώτα κοιτάζουν την ευθύνη του Βγενόπουλου και αν η πυρασφάλεια ήταν σωστή και μετά ποιος πέταξε την μολότοφ».

Και, βεβαίως, όπως ορθώς τονίζεται στο άρθρο, αυτό το κενό ασφαλείας που οδηγεί σε βανδαλισμούς περιουσιών δεν είναι για κομματική εκμετάλλευση από τη ΝΔ, αφού «αυτό έχει ξεκινήσει πολύ πριν ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση» και γι’ αυτό «ευθύνη έχουν κυβερνήσεις πολύ πριν από τον Σύριζα».

Δηλαδή, για να το πούμε χωρίς περιστροφές, η φιλελεύθερη νουδούλα που τα έχει μια χαρά με την αριστερά, συμφωνεί στα πάντα και ενίοτε στηρίζεται και στην δράση των αντεξουσιαστών για να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή, με τρομοκρατικές – δολοφονικές επιθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-alwsh-twn-athhnwn-apo-tous-parakratikous-ths-aristeras#ixzz4TnpOjjjq

Exit mobile version