Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πιερία, Νέα Μηχανιώνα, Παιονία

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η ενημερωτική εκστρατεία στελεχών και υποστηρικτών του Κινήματος στην Μακεδονία ενάντια στο μνημόνιο και στην λαθρομετανάστευση. Το βράδυ της Τετάρτης κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Πιερίας μοίρασε εκατοντάδες εφημερίδες του Κινήματος κι άλλο έντυπο υλικό σε διερχόμενους οδηγούς και πεζούς στο κέντρο της Κατερίνης. Η αποδοχή των θέσεων της Χρυσής Αυγής από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αποδεικνύει ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος οδεύει προς νέες νίκες, προς δυσάρεστη έκπληξη του καθεστώτος και των υπηρετών του.

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης προς τις οικογένειες που έχουν χτυπηθεί από την κρίση και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απολύτως απαραίτητα. Υποστηρικτές και στελέχη του Κινήματος μοίρασαν μεγάλες ποσότητες και ποικιλία σε τρόφιμα κι άλλα είδη, καθώς έμποροι της περιοχής ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για επιχορήγηση βοήθειας προς αναξιοπαθούντες πολίτες της περιοχής προσέφεραν δωρεάν ποσότητες κρεάτων και λαχανικών.

Η Χρυσή Αυγή θεωρεί χρέος της να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις τον λαό που μαστίζεται από την μνημονιακή κρίση. Θεού θέλοντος οι δράσεις αλληλεγγύης θα σταματήσουν όταν η Εθνικιστική διακυβέρνηση που εγγυάται η Χρυσή Αυγή θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τα μνημόνια και θα φέρει πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια στους Έλληνες.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της Δράσης της Τοπικής Οργάνωσης Παιονίας «Βοηθώ τους Παίoνες 2016», την οποία συντόνισε ο Γραμματέας της Τοπικής κ. Παπαδόπουλος Αντώνης,  με τη συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων όπως ρύζι, γάλα, κρέας, αλεύρι, αλάτι, μπισκότα, πελτέ, ζάχαρη, μακαρόνια, μελομακάρονα, κουραμπιέδες. Ταυτόχρονα εξασφαλίστηκαν μεγάλες ποσότητες ξύλου καύσεως και πετρελαίου θέρμανσης αλλά και πολλά δώρα για τους μικρούς συντοπίτες μας. Η δράση απευθυνόταν σε οικογένειες, άτομα τρίτης ηλικίας, ανάπηρους και αρρώστους που βρίσκονται σε απόλυτη ένδεια. Η δεύτερη φάση διανομής ολοκληρώθηκε σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2016, με την απόλυτη διακριτικότητα που αρμόζει, αφήνοντας σε όλους το πραγματικό νόημα τόσο των Χριστουγέννων όσο και της ελληνικής ψυχής που γεμίζει και ολοκληρώνεται μέσα από την προσφορά.

xamak.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn598#ixzz4TqPocWRI

Exit mobile version